Top Local Places

Biserica Penticostala Elim Dublin

UNIT B6, Centrepoint, Rosemount Business Park, Dublin, Ireland
Religious Organization

Description

ad

Biserica Penticostala "Elim" Dublin

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Biserica Elim Dublin va invita la trei seri de Evanghelizare din data de :13 pana in 15 /04/2018 începând cu ora 8pm(20),vineri si sambata,iar Duminica incepand cu ora 5pm(17).avand ca invitati pe fr.Pastor Calin Turcu din Biserica ,,Albini,,,Cluj si sora Adriana Stoica din Belgia... Va asteptam pe toti cei care doriti sa va bucurati in prezenta Domnului..

facebook.com

Biserica Elim Dublin

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Biserica Elim va asteapta in fiecare zi de Joi incepand cu ora 8pm si Duminica cu ora 5pm,pentru a ne bucura impreuna in prezenta Domnului.

facebook.com

facebook.com

Biserica Elim Dublin va invita pe data de 24/11/17 incepand cu ora 20, la o seara de Evanghelizare,iar pe data de 26/11/17 va invita la programul de dimineata care va incepe la ora 10am,avand loc in cadrul programului si un Botez Nou Testamental,iar seara incepand cu ora 17 va avea loc Sarbatoarea Cinei Domnului. La aceste programe ale Biserici avem ca invitat pentru Vestirea Evangheliei pe Pastorul AUREL SOLTUZ, Iar pentru Lauda spre slava lui Dumnezeu,pentru Vineri seara va fi grupul de Fratii de la Bis .Betel Iar pentru Duminica aven ca invitat pe Fratele GEORGE CIURDAS din LONDRA. Pe toti cei care doriti sa fiti in prezenta lui Dumnezeu inpreuna cu Biserica Elim va asteptam cu drag. Daca doriti sa fiti la partasie la aceste programe ale Biserici ,si nu aveti un misloc de transport,va rugam sa ne contactati la nr.de tel.0894149980,si va vom oferi posibilitatea de a ajunge la aceste programe.

facebook.com

facebook.com

Va așteptam cu drag !

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Biserica Penticostala Elim Dublin