Top Local Places

Ortho Company

Sieringhoeker Weg 17, Bad Bentheim, Germany
Organization
advertisement

Description

ad

Ortho Company heeft alles voor u en uw praktijk op het gebied van orthodontie!  Ortho Company bestaat uit vier divisies die gespecialiseerd zijn op het gebied van orthodontie. Ortho Supplies heeft een Webshop waar u al uw orthodontische materialen eenvoudig online kan bestellen. Ortho Lab verzorgt al uw orthodontisch techniekwerk, apparaten en behandelplannen. Ortho Academy biedt cursussen en nascholing aan voor tandartsen die maxillofaciale orthopedie en orthodontie in de eigen praktijk willen opzetten en uitbreiden en Ortho Forum is het digitale kennisplatform voor orthodontie in uw praktijk.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Zorgverzekeringen t.b.v. orthodontie 2018 Zoals u van ons gewend bent hebben we weer een overzicht gemaakt van de zorgverzekeringen die voor 2018 weer een vergoeding hebben voor orthodontie. Zie onderstaande overzichten: - Zorgverzekeringen 2018 (https://www.orthoeuregio.nl/uploads/zorverzekeringen-2018_oe.pdf) - Volwassenen (https://www.orthoeuregio.nl/uploads/zorgverzekeringen-2018_volwassenen.pdf) - Junioren tot en met 18 (of 22 jaar) (https://ortho-forum.nl/uploads/zorgverzekeringen-2018_junioren.pdf) Voor de meest accurate informatie verwijzen we u naar de polisvoorwaarden van uw eigen zorgverzekeraar. Op de site van Zorgverzekeraars Nederland vindt u een portaal naar alle zorgverzekeraars. Hieronder treft u een overzicht van de vergoedingen 2018 voor kinderen tot 18 jaar en voor volwassenen aan. Overzichten via VergelijkMondzorg.nl: - Vergoedingen tot 18 jaar (https://vergelijkmondzorg.nl/orthodontie/vergoeding-orthodontie-kinderen-tot-18-jaar/) - Vergoedingen met voornamelijk 100% vergoeding tot 18 (of 22 jaar) (https://vergelijkmondzorg.nl/orthodontie/beste-vergoeding-orthodontie/) - Vergoedingen volwassenen (https://vergelijkmondzorg.nl/orthodontie/orthodontie-voor-volwassenen/) Indien u vragen heeft vernemen wij graag van u.

facebook.com

facebook.com

Oktober heeft ook weer mooie aanbiedingen in onze webshop. Heeft u de maandaanbiedingen nog niet gezien? Klik dan hieronder om ze te bekijken! Vandaag bestellen = morgen in huis!

facebook.com

Voor ons orthodontisch lab in Enschede zijn wij op zoek naar een fulltime tandtechnicus, met specialisatie in de orthodontie, om ons team uit te breiden. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

De maand Augustus is bijna voorbij en voor deze maand hadden we weer mooie aanbiedingen in onze webshop. Heeft u de maandaanbiedingen nog niet gezien? Klik dan hieronder om ze te bekijken voordat Augustus voorbij is! Vandaag bestellen = morgen in huis!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Recommended Before and After transformation