Top Local Places

AKA Service

Hovedgaden Øst 6, Vojens, Denmark
Professional services

Description

ad

PLC programmering, fejlsøgning og eftersyn på Simoreg servodrev samt databackup på styringer til CNC maskiner m.m. AKA Service

Mit navn er Anton Kronborg Andersen

Er uddannet almindelig elektriker tilbage i 1985.
Fik kendskab til CNC maskiner på Brødrene Gram i Vojens, hvor jeg var ansat som reparatør i ca. 8 årHar siden 1997 næsten udelukkende beskæftiget mig med CNC styrede maskiner.
Har været ansat ved Siemens A/S, i ca. 8 år, godt 2½ år hos DMG Danmark, og senest ved Maskingruppen ligeledes i godt 2 år, som jeg også har et rigtig godt samarbejde med i dag.

Har i den tid serviceret Siemens CNC styringer af typen:

- Sinumerik 840D, Powerline og Solution Line
- Sinumerik 840C,
- Sinumerik – 810, -820, -850, -880
- Simodrive 611A og Simodrive 611D og Simodrive 611U

Har kendskab til og mulighed for PLC programmering af Simatic Step5 og Step7 PLC’ere.

Har serviceret mange forskellige maskiner, fra mange forskellige producenter, som for eksempel, Gildemeister drejebænke og fræsemaskiner, Leadwell drejebænke og fræsemaskiner, Chiron fræsemaskiner, FinnPower stansemaskiner, FinnPower Laserskæremaskiner, Brigdeport fræsemaskiner, og mange flere.

Har idriftsat CNC Slibemaskiner hos AMC Schou i Galten.

Min force er især fejlsøgning og reparation af problemer på disse CNC styrede maskiner. Hovedsageligt elektriske fejl. Laver dog gerne lettere mekaniske opgaver.


Senest har jeg hjulpet en producent af Labeling Maskiner ( JWR Industriteknik A/S), hvor jeg har udført en del tavleproduktion og PLC programmering, med de mindre Simatic S7-200 PLC’ere.

Reservedele kan oftest skaffes fra dag til dag.

CVR-nr: 31389682

CONTACT

Quiz

NEAR AKA Service