Top Local Places

Vojens Malerforretning Aps

Tingvejen 30B, Vojens, Denmark
Local business

Description

ad

Vojens Malerforretning ApS er en alsidig malervirksomhed og en kompetent rådgiver. Vi har eksisteret siden 1947, og har deraf stor erfaring og ekspertise. CVR: 32282245
Vojens Malerforretning løser maleropgaver for både private og erhverv. Vores arbejdsopgaver spænder vidt – fra maling af vægge og lofter til genopfriskning af facader og parcelhuse.
Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger.
I Vojens Malerforretning tænker vi langsigtet, både når det gælder vores kunder, og når det gælder vores håndværk. Men du kan regne med at få et godt resultat på kort sigt.
Vi sikrer, at der bliver taget højde for dine behov – på både kort og lang sigt – når vi vælger løsninger og materialer, og vi har røntgenblik for de detaljer, der i sidste ende kendetegner professionelt udført arbejde. Der er stor forskel på rum, og ikke mindst på, hvad de skal bruges til. Vi ved, hvad der skal til, for at resultatet holder i længden, både når det gælder mødelokalet, og når det gælder lagerhallen.

CONTACT

Quiz

NEAR Vojens Malerforretning Aps