Top Local Places

Elscooterservice

Nylandsvej 9B, Vildbjerg, Denmark
Transportation

Description

ad

Salg, reparation og udlejning af elscootere og elkørestole + stort udvalg i tilbehør. Elscooterservice startede i marts 2011 og har hjælpemidler til handicappede, ældre og gangbesværede . Vi reparerer scootere/minicrossere, joystickstole osv. Vi foretager også nedtagelse af loftlifte. Vi har en bred viden indenfor bl.a disse mærker af scooter: Mini Crosser, model, R-S-T-M, E modeller, Nordic, MC Lite , Calypso, Lunetta, Vic XL samt disse modeller i Joysticks stole: Jazzy 1103, 1120, 1121, 1170 og Scoop. Derudover har vi et udvalg af brugte elscootere til salg. Er du interesseret i at se vores udvalg af brugte klargjorte elscooterere eller en uforpligtende afprøvning af en elscooter, så ring på 23953385 / 61702885 og hør nærmere om dette. Alle vore brugte elscootere er efterset og klargjorte på vores eget værksted i Vildbjerg.

Har du et køretøj du skal af med / have skiftet ud, kan vi være behjælpelig med formidlingen af dette.

Elscooterservice har tilholdssted i Midtjylland, nærmere betegnet Østergade 51, 7480 Vildbjerg med indehaver Keld Køhler. Tlf. 23953385 Mail:keld@elscooterservice.nu

Keld Køhler´s erfaring:

17 år som Automekaniker, hvor af de 10 år som leder af et autoværksted i Vildbjerg.
11 år hos én af Danmarks største virksomheder indenfor elscootere. I de 11 år har Keld været vidt omkring indenfor handicap området. Salskonsulent med ekspertise indenfor specialløsninger, afprøvninger samt salg af reservedele til hjælpemiddeldepoter, private osv. Udekørende tekniker/reparatør hvoraf de 1½ år var som værkstedsleder.


Anette Nielsen´s erfaring:

11 år som butiksassistent indenfor isenkram, hvor af de 3 år som leder af El-afdelingen.
3 år indenfor tøjbrancen hvor størstedelen af dagen bestod af kundeservice/kundebetjening.                                                                                                                                                     4 år hos én af Danmarks største virksomheder indenfor elscootere som intern sælger. Det sidste år som backup hos teknikerne hvilket gav endnu større indblik i det tekniske.

Hvad enten du er privatperson eller fra det offentlige, står vi klar med god faglig rådgivning, specialtilpasning og reparationer hvor kundens behov altid vil være i højsæde.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Anette

facebook.com

Udlejning - Elscooterservice

UDLEJNING AF ELSCOOTER PÅ UGEBASIS KUN 300,- PR. UGE! Helt uden binding og depositum Skal du på ferie et sted i Danmark? Har du brækket et ben? Eller vil du bare gerne finde ud af om en elscooter er noget for dig? Så kan du leje en elscooter hos os på ugebasis. Det koster kun 300 kr. pr. påbegyndt uge ekskl. evt. levering og returnering. Du kan læse mere om det på dette link: http://www.elscooterservice.nu/udlejning Eller ring på telefon 61702885 / 23953385 hvis du vil høre mere eller har nogle spørgsmål.

facebook.com

Elscooterservice

Så er det ved at være sidste udkald, hvis du vil benytte dig af disse gode fødselsdagstilbud 😊... Tilbudene er gældende til og med i morgen torsdag d.7 April, så skynd dig at bestille.. 👍

Elscooterservice
facebook.com

Timeline Photos

"Hip Hurra, det´ min fødselsdag...." Ja så blev Elscooterservice 5 år :) og det skal da fejres.. Derfor giver vi 20% rabat på vores "toilet & bad" artikler og på alle vores gribetænger. Vi giver også 1500.- i rabat ved køb af en ny Elscooter plus der medfølger en presenning og et super effektiv rengøringssæt U/B. Kom ind i butikken i Vildbjerg og se vores store udvalg af elscootere/hjælpemidler :) http://www.elscooterservice.nu/

Timeline Photos
facebook.com

Elscooterservice

SE LIGE HER :) Stort udvalg i gribetænger. Flere forskellige typer og længder. Priser fra 99.- se udvalget på: http://www.elscooterservice.nu/kategori/hjaelpemidler Eller ring på tlf. 6170 2885 for flere oplysninger om detaljerne på hver :)

facebook.com

Elscooterservice

UDSALG & NYHEDER(også udsalg på nyheder) Vi har fået nye produkter i vores kategori "Regnslag & Presenning" Derudover har vi udsalg, så vi har sat alle produkter i kategorien ned. Priser fra kun 349.- se vores udvalg på: http://www.elscooterservice.nu/kategori/regnslag-presenning-scooterslag

facebook.com

Quiz