Top Local Places

Vestbadet Viborg

Rughavevej 39, Viborg, Denmark
Sports & Recreation

Description

ad

Vestbadet Viborg 2016 Vestbadet Viborg er et friluftsbad for hele familien. Vi har café, rutsjebaner, vipper, boldbaner til volleyball og strandbold samt fire badebassiner til alle aldre.


Priser:
Børn (under 15 år)
Dagskort 30,-
10-turskort 270,-

Voksne
Dagskort 35,-
10-turskort 315,-

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Fredag den 28. juli LUKKET Lørdag den 29. juli 10.00 - 18.00 Søndag den 30. juli 10.00 - 18.00

facebook.com

facebook.com

I kan stadig nå at være med til vores familie-saunagus! Første omgang starter om 15 minutter!

facebook.com

ER I OGSÅ TRÆTTE..... 🙅🏻‍♂️🤦🏼‍♂️ Af at vejret i Danmark er så varierende, og man ikke kan regne med, hvad vejrguderne dikterer? ⛈ For det er vi! Derfor vil der på torsdag, den 27/7-17, blive afholdt et af vores succesfulde familie-saunagus arrangementer. (Ja, børn er også velkommen!) 👨‍👩‍👧‍👦 Der vil blive afholdt to sessioner af 3 saunagus. Første session starter klokken 10:30 og slutter omkring 12:00. Anden session starter klokken 14:30 og slutter omkring 16:00. Prisen for 1.5 times velvære, varme og hyggeligt samvær KUN 50kr.-! 🙋🏻‍♂️🙋🏼 (Børn 30kr) Hvem skal du/i have med? 🤘🏻🤔 Vi ser frem til at byde jer velkommen på torsdag. 🔥 *Saunaen er kun tilgængelig for 50 personer pr. saunagus. **Vestbadet holder oprindeligt lukket, men i anledning af saunagus, vil alle bassiner være tilgængelige til saunagæsterne.

facebook.com

Vejret 😭😭😢 vi holder lukket i dag lørdag.

facebook.com

Vi er klar til at åbne op om små 50 minutter! Vejret ser en smule trist ud, lige nu, men det skal nok blive bedre i løbet af formiddagen 👌🏻 Vestbadet

facebook.com

Kære alle, vejret driller og vi sidder dagligt og følger opdateringer på vejret DR1 og TV2 ... Vi siger som udgangspunkt der skal være 20 grader og helst sol i 5 timer. Derfor følg dagligt her på vores side eller hjemmesiden da vi hver dag " prøver " at kigger 3 dage frem og sætter personale og informationer til jer. Onsdag masser af sol og ÅBENT ! Torsdag regn og torden. LUKKET ! Fredag og Lørdag. ÅBENT. Søndag. LUKKET. Håber vi ses.

facebook.com

Da vejret alligevel ser ud til at blive rimelig godt, holder vi åbent i dag d. 15/7 fra kl. 10.00 - 18.00. Vi glæder os til at se dig.

facebook.com

Vejret i Danmark er svært. Vi åbner i dag lørdag pga sol ( alligevel ) og 20 grader. Skynd jer der er CrossFit lige nu i vestbadet så masser af muskler og power. Ses vi

facebook.com

Vejret driller bare rigtig meget, Vi har forsøgt at holde åbent trods under 20 grader og overskyet. I dag lukker vi kl 15.00 pga. Blæst overskyet og 18 grader. Vi glæder os rigtig meget til næste uge hvor sommeren kommer. Go dag til jer.

facebook.com

På lørdag gæster Crossfit Viborg Vestbadet! Viborg Crossfit afholder Viking Pool Games, et arrangement der tester deltagernes evne, fysisk og mentalt. De udsættes for hårde øvelser i vandet og på jorden. Alle er velkommen til at komme og overvære arrangementet, dog skal man være medlem af Viborg Crossfit for at tilmelde sig. Vestbadet åbner, som normalt, fra kl. 10:00 til kl. 18:00, men crossfit starter kl 09:15. Prisen er 35 kr for alm adgang til Vestbadet. Vi ses til sjov og anderledes, og hård, dag i Vestbadet på lørdag d. 15/7. Vestbadet

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Vestbadet Viborg

Grand Fromage

Viborg, Denmark
Local business

Den Jyt's Sofa

Viborg, Denmark
Local business