Top Local Places

KUNST på DOMUS

Ved Sønderåen 1, Vejle, Denmark
Nonprofit Organization

Description

ad

Kunstudstilling KUNST på DOMUS finder sted i Vejle lørdag d. 4. og søndag d. 5 november 2017. Ca. 43 kunstnere viser forskellige former for kunst. Formål: at dele glæden ved at se på kunst sammen med andre, - og samtidig støtte et velgørende formål.

Næste udstilling finder sted lørdag d. 3 november og søndag d. 4. november 2018.

Udstillingen arrangeres af Y's Mens Club "Vejle Vadestedet"
Overskuddet fra udstillingen går til velgørende formål primært i lokalområdet.

Følg udstillingen løbende her på Facebook, og du kan
se mere om Y's Men's Club Vejle Vadestedet på http://www.vejlevadestedet.ysmen.dk/index.php?id=4301

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Mange tak til alle de besøgende og alle kunstnerne for deres deltagelse på udstillingen. Igen i år blev der vist meget forskelligt og interessant kunst. Gevinst er udtrukket på indgangsbilletterne på følgende numre: 93 - 136 - 218 - 271 - 308 - 378 - 482 - 539 - 602 - 659 Se mere her: http://www.vejlevadestedet.ysmen.dk/index.php?id=4301

facebook.com

Lad søndagsturen gå til Domus hvor 44 udstillere viser spændende kunst og kunsthåndværk, åbent fra 11-17 Samtidig støtter du velgørenhed, i år går overskuddet til Mødrehjælpens Julehjælp og til Ventilen, der hjælper ensomme unge.

facebook.com

På kunstudstillingen på Domus i Vejle udstiller 44 kunstnere deres unikke kunst. Hver af kunstnerne donerer et af sine kunstværker. De donerede kunstværker indgår som præmie i et lotteri, der sælges under udstillingen. Kom søndag mellem 11 og 17 - se kunst - prøv lykken - støt et godt formål - overskuddet fra udstillingen går til Mødrehjælpens Julehjælp og Ventilen der hjælper ensomme unge. Lørdag morgen var der ca.dobbelt så mange gevinsterne som på dette billede.

facebook.com

Se spændende kunst på Domus, Ved Sønderåen 1 i Vejle. Kunstudstillingen blev åbnet kl 11 ved en fernisering og åbningstale af Jørgen Ejlerskov, forstander ved Vejle Kulturhøjskole. Udstillingen er igen i morgen søndag åben fra kl. 11 til 17.

facebook.com

I morgen kl 11 åbner udstillingen Kunst & Event på Domus, Ved Sønderåen 1, Vejle. Kom og få en god kunstoplevelse samtidig med at du støtter et godt formål, nemlig Mødrehjælpens Julehjælp og Ventilen som hjælper ensomme unge. Her er et par smagsprøver på hvad der kan ses på udstillingen.

facebook.com

Lene Karlsbjerg, Vork Bakker Keramik, er 1 af de 44 kunstner der udstiller kunst på weekendens udstilling Kunst & Event på Domus. Lene Karlsbjerg arbejder især med raku-teknikken, som er en gammel japansk brændingsform, der får leret til at fremstå i de smukkeste farver og krakeleringer. Kom og se mere på stand nr. 16 lørdag d. 4. november og søndag d. 5. november fra kl. 11 til 17.

facebook.com

Hej. Som 1. gangs udstiller på Kunst & Event på Domus glæder jeg mig også til næste weekend. Bliver spændende at møde jer andre udstillere og få (forhåbentlig) feedback fra publikum :) Mvh. Brian stand 20. Lørdg d. 4. november og søndag d. 5. november ra kl. 11 til 17.

facebook.com

☘️Vejle!☘️ jeg glæder mig til at udstille her🌹 Ved Sønderåen 1, 7100 Vejle Mine Bronzeskulpturer og Bronzebilleder - udtryk af en stor kærlighed til livet.❤️ Kan opleves på stand 22 Den 4. Og 5. November kl 11-17 44 kunstnere udstiller - på indgangsbilletten til 50 kr er det muligt at vinde udloddede værker fra de deltagende kunstnere. Ses vi? Jeg glæder mig! 😊 Kærlig hilsen Lene Purkær Stefansen

facebook.com

Besøg kunstudstillingen Kunst & Even på Domus i næste weekend d. 4. og 5. Der kan ses kunst for enhver smag som f.eks. billedkunst, foto, kera november.mik, glaskunst, træ, tekstiler, skulptur og smykker, Her er en smagsprøver på fotokunst af Henriette Højgaard Rask som vil stå på stand 12.

facebook.com

Kunstudstillingen Kunst & Event på Domus foregår lørdag d. 4. og søndag d. 5. november fra kl. 11.00 17.00. Ved Sønderåen 1, Vejle, over for Bryggen. Kig ind :) Entreen er 50 kr. for voksne og børn under 14 år har gratis adgang. Overskuddet går bl.a. til Mødrehjælpens Julehjælp og Ventilen. På indgangsbilletten trækkes lod om kunsttryk og kunstværker, som er doneret af de udstillende kunstnere. Vi har i år lavet et kunstnerkatalog, hvor hver kunstner er beskrevet med en side. Dette katalog udleveres til besøgende sammen med billetten. Billedet viser gevinster fra tidligere års udstilling.

facebook.com

Mød billedkunstner Jette Hedelund Frederiksen på kunstudstillingen Kunst & Event på Domus. Det sker i næste weekend d. 4. og 5. november fra kl. 11 til 17.

facebook.com

Besøg kunstudstillingen Kunst & Even på Domus i næste weekend. Der kan ses kunst for enhver smag som f.eks. billedkunst, foto, keramik, glaskunst, træ, tekstiler, skulptur og smykker, Her er en smagsprøve på hvad billedkunstneren Ulla Hansen på stand 11 har at byde på.

facebook.com

Quiz

NEAR KUNST på DOMUS

Mariaparken

Vejle, Denmark
Local business