Top Local Places

Ingstrup Trivselsskole og - børnehave

Præstegaardsvej 26, Ingstrup, Løkken, Denmark
Preschool

Description

ad

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave  Værdigrundlag:
Ingstrup Trivselsskole er en fri og uafhængig friskole, som bygger på det grundtvig/koldske skolesyn. Med det forstår vi følgende:

Vi tror på, at ethvert barn er unikt og skal mødes der, hvor det er af voksne, som er nærværende og forpligtende tilstede.
Vi tror på det forpligtende fællesskab. Elever, lærere og forældre er sammen om at skabe den bedste skole for alle elever.
Vi tror på at motivation er en vigtig drivkraft for alle på skolen. Vi skal vække lysten til at lære, før læring kan foregå. Derfor skal vi sammen oplive og begejstre hinanden, for derefter at suge til os af viden.
Vi tror på vigtigheden af det levende ord. Fortælling, samtale og sang vil således være en naturlig del af dagligdagen. Vi starter hver dag med morgensang/fortælling.

Endvidere har skolen følgende værdier:

Trivsel: Vi mener, at elevernes trivsel er grundlæggende for udvikling. Trives barnet ikke, har det ikke overskud til at lære. Elever, lærere og forældre har sammen ansvaret for at hvert enkelt barn har det godt i skolen.

Faglighed: Vi anerkender, at alle børn er forskellige og lærer på forskellige måder og i forskellige tempi, og undervisningen tilrettelægges derefter.  

Sundhed: Vi mener, at fysisk trivsel er lige så vigtigt for læringen som psykisk trivsel. Derfor vil bevægelse være en naturlig del af hverdagen, og skolen vil have en tydelig kostpolitik.


Lokal forankring med globalt udsyn: På Ingstrup Trivselsskole tror vi på vigtigheden af nærhed og tryghed. Når man kender sig selv og er tryg, har man overskud og mod til at skue ud og tage aktivt del i de demokratiske processer i lokalsamfundet såvel som i den pulserende globaliserede verden, der omgiver os.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

8. klasse har i dag fremlagt deres projektopgaver. Det overordnede emne var Danmark under 2. Verdenskrig, så vi har bl.a. hørt om den almindelige danskers dagligdag og spist kaningryde, lært om de danske jøders forhold i perioden og tyskernes angrebsstrategi samt spist en kage i form af en engelsk flyvemaskine 😄😄 Det har været en fin og lærerig dag.

facebook.com

Løkken Folkeblad :-)

facebook.com

facebook.com

Waldemar og Oscar har haft fødselsdag i vinterferien. Vi har nu fejret Oscars 3 års fødselsdag og Waldemars 5 års fødselsdag 🎂

facebook.com

facebook.com

8. klasse laver projektopgave i denne uge og det overordnede emne er Danmark under 2. Verdenskrig. Derfor havde vi inviteret Inge Pedersen til at komme og holde sit foredrag "Tyskerbarn", hvilket gjorde stort indtryk på alle. Inge kommer til Ingstrup igen d. 23.4. og holder foredrag i Ingstrup Bogbrugs, og det kan varmt anbefales at deltage 😃

facebook.com

facebook.com

Husk at melde jer til Trivsels-Trailløb 🏃‍♂️🏃‍♀️

facebook.com

Aftenskaffe i 0. kl.

facebook.com

Her er lige et opdateret opslag ang E-sport fra SIF

facebook.com

Så er det første "spadestik" taget til det nye Krealokale, og det skal nok blive fint... engang 😄

facebook.com

Quiz