Top Local Places

Cowbell

Stadfeldtsvej 10, Valby, Denmark
Arts/entertainment/nightlife

Description

ad

Cowbell er en musikvirksomhed, der udgiver musik, booker koncerter, foredrag og afholder to årlige jazzfestivaler. Cowbell er en musikvirksomhed, der udgiver musik, booker koncerter og foredrag, afholder to årlige jazzfestivaler og samarbejder med en række offentlige og private aktører i hele verden om at skabe unikke musikevents.

Cowbell skaber musikoplevelser af højeste kvalitet til det bredest mulige publikum og er ejet af den danske saxofonist og komponist Benjamin Koppel.

Cowbell begyndte i 2000 som Benjamin Koppels uafhængige pladeselskab. Dengang var det revolutionerende at starte sit eget pladeselskab, og gennem tiden har Cowbell udgivet knap 60 album med nogle af verdens mest fremtrædende og toneangivende musikere inden for jazz, klassisk musik, electronica, hip hop, pop, soul, world og crossover – ofte i unikke ensembler sammensat til lejligheden.

I dag er Cowbell langt mere end et pladeselskab, og har stadig ingen musikalske fordomme eller grænser:

”Vi søger hele tiden efter den gode musik, der kan opstå i alle slags genremix og -konstellationer, i møder mellem forskellige nationaliteter, generationer og inspirationer” - Benjamin Koppel.

Derfor samarbejder Cowbell med en række både store og små danske virksomheder og kulturinstitutioner, der tænker ligesom os. Og Cowbell arrangerer årligt to uafhængige jazzfestivaler med fokus på genremøder og unikke kunstneriske sammensætninger med en række af verdens mest anerkendt musikere – Summer Jazz & Winter Jazz.KONTAKT:

Jacob Kabel, label- og booking manager: info@cowbellmusic.dk
Kit Blædel, kommunikationschef: kit@cowbellmusic.dk
Nanna Lindqvist, administrator: nanna@cowbellmusic.dk

CONTACT

Quiz