Top Local Places

Stenlille Motions-Fitness

Idrætsvej 4, Stenlille, Denmark
Sports Club

Description

ad

Stenlille Motions-Fitness er en frivillig forening, som er godkendt af Folkeoplysningsudvalget i Sorø Kommune. Vi tilbyder fitness til alle over 16 år. Indmeldelse:
Inden du kan optages som medlem, skal du igennem en intro time. Her vil en af trænerne, sammen med dig, gennemgå brugen af klubbens maskiner. Tid til intro timen bestiller du ved personlig henvendelse til en af trænerne.

For at komme i kontakt med en træner så besøg os når der er en træner til stede. Eller skriv til formanden på e-mail formand@motionsfitness.dk

Umiddelbart efter intro timen, skal der betales med Dankort:
et gebyr på 100 kr. for indmeldelse.
+ kontingent for resten af indeværende måned.
+ kontingent for næste måned.
Der udleveres en medlemsaftale og en adgangsbrik, der giver adgang til klubbens lokale.

Betaling:
Ved samtidig betaling for 5 måneder, kan du træne i 6 måneder. Kontingentet er 200 kr. pr. måned eller 1000 kr. for 6 måneder.

Deltidskontingentet, hvor adgangen mandag til fredag er begrænset til mellem kl. 5:00 og 15:00 og fuld adgang i weekend og på helligdage koster 150 kr. pr. måned eller 750 kr. for 6 måneder.

Kontingentet for +65 år er 150 kr. pr. måned eller 750 kr. for 6 måneder.

Betaling skal ske forud inden d. 1. i hver måned - ellers lukkes der for adgang til klubbens lokale.


Medlemmer af Motions-Fitness har adgang til faciliteterne i Stenlille og skal registreres ved hvert besøg. Dette sker automatisk når den udleverede adgangsbrik bliver aktiveret.

Døren til klubben åbnes med adgangsbrikken og medlemmets data og indgangstid registreres i det øjeblik døren lukkes igen, så husk at lukke døren.

Klubben er åben alle ugens dage fra kl. 5:00 og lokalerne skal være forladt senest kl. 22:30.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

En af vores medlemmer er desværre kommet til skade med sin fod. Derfor kan hun ikke deltage. Er der nogen som er frisk på at løbe istedet for hende? Så tag gerne kontakt til Connie selv 😊 God weekend

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Stenlille Motions-Fitness's post

Nyt Anlæg !!! :) Der er nu blevet sat en ny forstærker samt nye højtalere op i vores dejlige center . Det er bla. indbygget radiokanaler fra internettet i radion. Følg guiden over forstærkeren og udforsk gerne nogle at de mange forskellige. Vil man sætte sin telefon eller lign. til kan man bruge det minijack kabel der hænger på højre side. Vælg "AUX" for at hører musikken. Vil man bruge chrome cast til tv, vælger man blot "STRM BOX". Der er også mulighed for at hører alm. FM radio. Dette gøres ved at trykke på "TUNER". Sidst men ikke mindst vil vi også meget gerne bede jer om IKKE at justere på knappen med "LISTNENING MODE" ..Mange tak :) God træning.

Photos from Stenlille Motions-Fitness's post
facebook.com

Torsdag d. 6 April vil centeret være lukket grundet at der skal lægges det sidste gummigulv. Samtidig vil der bliver opsat nyt anlæg samt nye højtalere. Vi håber I bliver rigtig glade for begge ting.

facebook.com

Torsdag d. 23 vil der først være en på kontoret fra kl. 16 til 17. Har man problemer med nøgler, betaling eller andet er I velkommen til at kigge forbi der.

facebook.com

facebook.com

MØD OP - MØD OP - MØD OP Generalforsamling Motions-Fitness Stenlille holder ordinær generalforsamling Tirsdag, den 21. marts 2017 kl. 19.00 i Stenlille Kulturhus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab for 2015. 4. Indkomne forslag. 5. Budget - herunder kontingent. 6. Valg iflg. lovene, herunder valg af suppleanter og revisorer På valg er: Næstformand (modtager genvalg) Kasserer (modtager genvalg) Udvalgsansvarlig (modtager ikke genvalg) Revisorer Suppleanter 7. Ændring af vedtægterne. – Dette punkt udgår, såfremt det lykkes os at få valgt en ny udvalgsansvarlig. 8. Eventuelle forslag skal være formanden i hænde senest 10. marts 2017. Venlig hilsen Bestyrelsen

facebook.com

Vi Søger en ny udvalgsansvarlig. Spændende frivilligt arbejde i bestyrelsen. Vores nuværende udvalgsansvarlige har meddelt, at han stopper, derfor opfordrer vi interesserede medlemmer til at melde sig. Arbejdet består bl.a. af nedenstående: -Ansvar for bestilling og indkøb af daglige driftsorienterede effekter, så som sprit, servietter, batterier, kontorartikler samt rengøringsartikler. -Ansvar for registrering og opfølgning på maskinfejlmeldinger fra medlemmerne. -Registrering af andet udstyr som er fejlramt, eller nedslidt. -Ansvar for -og vurdering af behov for udarbejdelse af maskininstruktioner. -Bestilling og administration af driftsvedligehold på maskiner og andet træningsudstyr. -Ansvar for oplæring og kursusgennemførelse for nye frivillige trænere. -Have fokus på innovation, med fremsættelse af forslag til bestyrelsen om løbende forbedringer, særligt med henblik på fastholdelse af tilfredse medlemmer. -Lede og igangsætte projekter, undersøgelser og arrangementer der er vedtaget i bestyrelsen. -Sørge for information til medlemmerne om arrangementer. -Driftsteknisk vedligehold og funktion af skærme i centeret. -Ansvar for generel rengøring og vinduespudsning. Kontakt formanden 6130 8710 - eller sekretæren 2635 4811 for yderligere oplysninger.

facebook.com

Hej Alle. Vi har desværre haft et mindre strømsvigt som har gjort at bla. radio samt løbebånd mm ikke har været i drift. Da strømsvigtet blev opdaget prøvede vi at komme i kontakt med halservice som står får dette, men uden held :( Derfor har det taget lidt længere tid at få strøm igen, men alt er oppe at kører igen. :) Vi prøver...igen..selv at få lov at få en nøgle til tavle rummet, så vi kan sætte ind imod dette hurtigere en anden gang. Hilsen Christian Salkvist Formand

facebook.com

Jubiii! Så kom der større kettlebells! Fedt fedt - eller rettere mindre fedt here we come :D Der står nye 24 - 28 og 32 kg bells som er klar til at blive tæsket igennem

facebook.com

Hej alle sammen😉 som vanen tro så invitere vi til gløgg og æbleskiver d. 21/12-16 kl. 09.30 nede i centetet😉vi glæder os til at se jer😉😉

facebook.com

Nyt

Træningsprogram! Er du træt af at træne på den samme måde hver gang, eller er du i tvivl om du bruger maskinen eller redskaberne korrekt, så tag kontakt til en af vores dygtige trænere. De hjælper med råd og vejledning og sammen kan I lægge et program som passer til jeres behov. Vi bruger Exorlive til at lægge programmer med. Er du nysgerrig for hvordan det kan hjælpe dig? Så kan du på www.motionsfitness.dk eller ved skema ved kontoret kan du se hvornår der er en træner tilstede.

facebook.com

For at yde en bedre medlemsservice vil der hver torsdag fra kl 15.30-16.30 samt søndag fra 10-11, være en på kontoret til at oprette nye medlemer. De vil også være behjælpelige med nøgleproblemer, svare på spørgsmål mm. Så kig gerne ind :) Torsdagen bliver dog først bemandet fra d. 1/12.

facebook.com

Quiz