Top Local Places

Handelsskolen Selandia

Bredahlsgade 3, Slagelse, Denmark
Education

Description

ad

Handelsskolen Selandia Det er her, I kan læse, om alt det Handelsskolen laver for elever. Der bliver konkurrencer, invitation til fester og cafeen, fødselsdagshilsner og vores helt egen HG-BIO! Følg med her på siden, keep yourself posted, og vær med til at gøre Handelsskolen til DK’s fedeste sted at være!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Find dit perfekte match

HAR DU FUNDET DIT PERFEKTE MATCH? At finde den perfekte elevplads er lidt ligesom dating. Du skal finde den rette kemi. Derfor var 23 elever taget til ElevMacth. Læs her, hvordan det gik: http://bit.ly/2naZAYL

facebook.com

facebook.com

11 elever og 2 lærere fra Handelsskolen er vilde med London. Læs om deres studietur her.

HVORNÅR SKAL VI AFSTED IGEN? Eleverne fra Handelsskolen har netop været på en fed studietur til London. Så fed, at de ikke kan vente med at komme afsted igen. Hvorfor var den fed? Det svarer eleverne på lige her.

facebook.com

Det handler om dig og dét du vil! | Selandia

ER DU DEN, DU DRØMMER OM AT VÆRE? Se her hvorfor det er vigtigt, at du tør sige, hvad du vil.

facebook.com

Helenes råd: Sådan får du en elevplads! | Selandia

FÅ HELENES BEDSTE RÅD TIL AT SCORE ELEVPLADSEN Vil du også score en elevplads efter tre dages erhvervspraktik? Læs hvordan Helene gjorde.

facebook.com

Timeline Photos

TILLYKKE OG GODT GÅET! Tillykke til de dygtige Handelsskoleelever på Detail- og Handel, der netop har afsluttet deres GF2 forløb. Jeres censorer havde stor ros til jeres evne til at levere, sikre mersalg og åbne deres øjne for helt nye butiksmuligheder. Det fortalte uddannelseschef Merete i sin tale. Til jer, der skal læse videre og jer, der har scoret en elevplads, skal I have al held og lykke!

Timeline Photos
facebook.com

Sådan Kit! Klassens højeste gennemsnit.

ER DU LIGE SÅ AMBITIØS SOM KIT? EUX Business er for de ambitiøse og dygtige. Det er Kit! Kit har knoklet – men hendes hårde arbejde har også givet gode resultater. Hun fik klassens højeste gennemsnit. Læs her hvordan hun gjorde.

facebook.com

Photos from Handelsskolen Selandia's post

TILLYKKE - NU VENTER NÆSTE KAPITEL Tillykke til de dygtige EUX Business-elever der i dag blev færdige på Selandia. Nu er det tid til at komme ud i verden. Hvad end I skal læse videre eller I har scoret jer en elevplads, skal I have al held og lykke!

Photos from Handelsskolen Selandia's post
facebook.com

Timeline Photos

HVAD GØR ET BUTIKSVINDUE SPÆNDENDE? Detaileleverne har øvet sig på at lave spændende butiksvinduer. De har arrangeret tøj og sko, sponsoreret af skolens samarbejdspartnere, i en ny øve-butik. De har arbejdet med, hvad der gør et butiksvindue spændende, og dén erfaring kan de særligt bruge på hovedforløbet.

Timeline Photos
facebook.com

Handelsskolens øve-butik

Handelsskolens øve-butik
facebook.com

Er du vild med tøj og mode? | Selandia

HVAD ER VIGTIGT, NÅR DU SKAL SØGE EN ELEVPLADS? - Det fik eleverne på Handesskolen mega gode tips til, da H&Ms HR-medarbejder Marie Serup besøgte Selandia. Læs mere her: http://bit.ly/2hzN9CW

facebook.com

Regionsmesterskaberne i Skills for Detail 2016

Regionsmesterskaberne i Skills for Detail 2016
facebook.com

Quiz

NEAR Handelsskolen Selandia

Hjortehuset

Slagelse, Denmark
Local Business