Top Local Places

MAI PRECIOUS

Slagstrupvej 1, Slagelse, Denmark
Shopping & Retail

Description

ad

Butik:  FRU FRØ
firma : Mai Precious
Cvr 10491754 Unik gave/brugskunst og julepynt. Egen import af livsstilsvarer fra Asien samt genbrug og antikviteter

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Så er der gang i de gode handler i Tap1 ❤️

facebook.com

Vi har lige været i Istanbul for første, og bestemt ikke sidste gang. Vi har et lille lækkert udvalg af varer fra turen i butikken i Sydhavnen nu, så kom og kig 😉

facebook.com

Julefreden har sænket sig, og Mai Precious og Mila Madu har lukket de næste 3 dage. Vi ønsker jer alle en velsignet og vidunderlig jul, og stort stort tak til alle de søde og glade julekunder på julemarkederne og i vores butik, der gjorde den travle tid til en fantastisk oplevelse.

facebook.com

I dag er sidste dag på Christiania julemarked og det skal fejres !!!! Vi sælger ud af alle vores skønne figurer i standen efter først til mølle-princippet, og priserne er derfor sat ned til : Små figurer : Før 60,- nu 45,- pr stk eller 5 stk 200,- Store figurer : før 70,- nu 55,- pr stk eller 5 stk 250,- Tilbuddet gælder også i vores stand på julemarkedet i Nyhavn og i vores dejlige butik Mila Madu frem til 23/12 hvor vi lukker ned for juleferie.

facebook.com

Så er vi i fuld gang på Christiania julemarked. Her er fantastisk ! ❤️

facebook.com

Gavnø, Gisselfeld og Værnedamsvej julemarkeder er vel overstået, og nu gør vi klar til det sjoveste, dejligste og farverige julemarked på Christiania. Vi glæder os helt vildt !

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Endelig, endelig, endelig kom alle vores nye unikke julefigurer hjem og de er til salg fra idag i butik Mila Madu og snart også på Christiania Julemarked🎄😘👏 Der er lavet 144 af hver, så det er “først til mølle” , og priserne er fra 65-75 kr pr stk.

facebook.com

Det er en travl tid, men da flere har efterlyst åbningstider i butikken i Slagelse, har min søde veninde Kristine lovet at holde åbent på følgende dage : Søndag d. 26/11 kl. 12-15. Torsdag d. 31/11. Kl. 14-17:30. Lørdag d. 2/12. Kl. 12-15. 🙂 Desværre kan vi nok ikke holde åbent flere dage i december, da vi også har bod i Nyhavn, Christiania julemarked og så selvfølgelig butik Mila Madu i Sydhavnen.

facebook.com

I år har vi også en eventyrlig stand på udendørs julemarkedet i Nyhavn frem til 23/12. Åbent hver dag 10-19, fredag og lørdag til kl 20.

facebook.com

Så er butikken i Sydhavnen juleklar 🎄❤️

facebook.com

Quiz