Top Local Places

Skjern Løbeklub

Langagervej 31, Skjern, Denmark
Sports/recreation/activities

Description

ad

Skjern Løbeklub vil på denne side give lidt informationer om klubben, hvem vi er, hvad vi kan tilbyde. Du kan finde flere inforationer på vores hjemmeside. Hvem er vi?

Skjern Løbeklub startede i 2007 og er en hyggelig løbeklub, som fokuserer meget på det sociale og på at skabe et godt træningsmiljø.
Vi er i en forrygende udvikling med mange forskellige typer løbere, hvor der er plads til alle.

Ambitioner
Vi er ca. 100 medlemmer, som gerne vil have et godt klubliv kombineret med opfyldelse af personlige ambitioner, og du bestemmer selv, hvor langt du vil drive din løbeglæde. Til det har vi uddannede DGI løbetrænere, og de er friske og klar til at hjælpe dig, med at nå dine mål.

Fokus
Kniber det med at holde fokus, gennemføre dine mål og komme op fra sofaen, eller mangler du bare udfordringerne, en løbepartner eller gnisten, så kom og få hjælp til at finde formen og opleve løbeglæden, som smitter.

Vi løber hele året rundt
onsdage kl. 18.00
lørdage kl. 10.00

Social
Vi tager gerne fællesture til løb. Det har vi gjort til bl.a. Lillebælt 1/2 maraton og Himmelbjergsløbet. Det er rigtigt hyggeligt med fælles spisning ved bussen med grill, bænke og borde. Vi holder også julefrokost, fødselsdagsfest, klubmesterskab og vabelfest efter Skjern Å Running, hvor den med den største vabel bliver kåret.


Hvorfor?
Måske løber du, fordi det er sundt og giver velvære. Måske jagter du topformen og endorfinerne - eller måske nyder du i virkeligheden slet ikke at løbe, men synes det er vejen frem for at tabe et par kilo.
Uanset om du er nybegynder eller garvet løber har Skjern Løbeklub et træningstilbud, som passer til dig.

CONTACT

Quiz