Givskov Løb

Torvegade 16, Skive, Denmark
Sport

Givskov Løb er en specialbutik midt i Skive - her får du proff  rådgivning og løbestilsanalyse før du vælger dine løbesko.Vacumed behandling til skader mv  Givskov Løb er en specialbutik for dig der elsker løb hvad enten det er på elite- eller motionsplan.

I 2007 åbnede Flemming Givskov Løb, med et brændende ønske om at drive en specialbutik, hvor han kan dele ud af sine mange års erfaring indenfor løb, via grundig og kompetent rådgivning og vejledning om løbesko og beklædning.

Alle skokøb begynder med en løbestilsanalyse, hvor vi filmer og optager, hvordan du løber. Ud fra optagelsen og en snak om træningsmængde og ambitioner vurderer vi sammen, hvilke sko der passer bedst til dig og dine behov. Vi sætter en ære i at give den rigtige hjælp – uanset om du er i opstartsfasen, om du er erfaren løber eller om du dyrker atletik på eliteniveau.

Vi har også et bredt udvalg af beklædning og øvrigt løbeudstyr samt diverse energiprodukter.

NYT : Vi tilbyder nu Vakuumterapi i ny Vacumed maskine. Kan med fordel anvendes til hurtigere restitution, sårheling og kredsløbsforstyrrelser.
Kom ned og hør nærmere - behandlingstiden er kun 25 minutter pr. gang.

FLEMMING GIVSKOVS LØBEKARRIERE OG PROFIL
Flemming har løbet i adskillige år – både lange løb på landevejen og kortere løb på banen.

Han har dyrket duathlon i en lang årrække, men har siden 2004 udelukkende trænet med henblik på marathondistancen og placerer sig i øjeblikket i top 20, i sin aldersklasse, i Danmark.