Top Local Places

Volkswagen Skanderborg

Ladegårdsbakken 19, Skanderborg, Denmark
Automotive

Description

ad

Volkswagen Skanderborg er autoriseret forhandler og serviceværksted for nogle af de bedste biler på markedet. Vi er et privatejet, velfunderet familiefirma, der siden 1960 har solgt og serviceret Volkswagen, såvel personbiler som varebiler. Nu servicerer vi også Audi i Skanderborg og Skoda i Odder. Vores motto er stadig "Do it now", og vores vision underbygges af vores målsætning, om altid at have de dygtigste medarbejdere knyttet til firmaet.

Det er nogle fantastiske byer, vi er beliggende i: Skanderborg med den smukke sø, og den helt unikke tætte beliggenhed ved motorvej og jernbane. Tag f. eks toget til møder i København og parker din bil på det store P-areal ved banen. Lad os hente bilen og servicere den, og stille den tilbage igen på P-arealet, inden du kommer tilbage med toget.
Odder, midt i Danmark, tæt på én af Danmarks dejlige strande. Tag f. eks toget på arbejde til Århus, og parker din bil hos os til service. Det tager kun 5 minutter at gå til trinbrættet, hvor ”Oddergrisen” holder.

Vores salgsmedarbejdere er specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning og vores mekanikere bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt indsats på værkstedet, hvor de gør brug af moderne værktøj og teknologi. På den måde sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil og når du benytter den i dagligdagen.


Med venlig hilsen

Volkswagen Skanderborg
Ove B. Dirksen A/S

CONTACT

Quiz