Top Local Places

Hest i ridning v/ Rikke Vingborg

Sortenborgvej 39, Silkeborg, Denmark
Sports/recreation/activities

Description

ad

Jeg tager heste i ridning. Hestene opstaldes hos stald Kejlberg, og jeg sørger for daglig ridning af din hest. Jeg har flere års erfaringer på hest. Jeg startede med at ride for 10 år siden og har redet hest de seneste 6 år, og har mange placeringer ved distrikt og landsstævner i springning.
Seneste placeringer var ved JBK Horse Show, hvor jeg i 4 års championat finalen blev nr. 4, på en hest som jeg red for en avler. I 6 års championat finalen blev jeg nr. 3 på min egen hest Rayon de Soleil.

Jeg tilbyder tilridning af ungheste, både dressur og spring heste. Derudover tilbyder jeg ridning af konkurrence- og salgsheste i springning.

Prisen er kr. 3.875,- inkl. moms.
Prisen inkl. opstaldning hos stald Kejlberg, foder og ridning.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte mig på 27 12 27 90.  

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Der har været lidt stille på siden i et stykke tid :) Jeg har fået tilbuddet om at komme ud til en fantastisk privat stald, med nogle ekstremt spændende og taltentfulde ungheste, som jeg ser ekstremt meget frem til at skulle arbejde med hen af vejen :) Dette gør desværre at jeg stopper med at tage heste i ridning, lige forløbigt. Jeg ikke kan desværre ikke få det til at passe sammen med en masse heste begge steder. Jeg har dog stadig Nilka og Escabama i ridning, som jeg har besluttet at fortsætte med, hvilket jeg er rigtig glad for at have mulighed for :) Men da alt dette sker, lukker jeg ned for denne side, og løbene igennem tiden vil jeg oprette en gruppe med min ridning og stævneforløb med alle stjernerne :) Jeg vil rigtig gerne takke alle som har kigget med, alle mine fantastiske kunder og alle de skønne heste jeg har været så hedig at få lov til at arbejde med :)

facebook.com

Quiz

NEAR Hest i ridning v/ Rikke Vingborg