Top Local Places

Bio-Brændsel Danmark

Huginsvej 12, Ringsted, Denmark
Shopping/retail
ad

Description

ad

Bio-Brændsel Danmark har siden 1996 leveret træpiller, træbriketter, ovntørret brænde samt strøelse i form af spåner og tørv til danske hjem. Bio-Brændsel Danmark ejes og drives af brødrene Lars og Christian Meldgaard og har siden 1996 leveret biobrændsel af højeste kvalitet til danske forbrugere. Vi er leveringsdygtige i træpiller, træbriketter, ovntørret brænde samt strøelse i form af spåner og tørv.

Intet er mere vigtigt for os end tilfredse kunder. Derfor går vi hverken på kompromis med kvaliteten af vores produkter eller med den rådgivning, vi yder. Det kan lyde flot, men hos Bio-Brændsel Danmark er vi ikke bange for at sætte overlæggeren højt og stå på mål for vores værdier.

Derfor vælger vi også kun de bedste og mest pålidelige samarbejdspartnere, og vi er stolte over at kunne kalde os ene-distributør i Danmark af svenske træpiller fra Skandinaviens største producent, Neova. Kvaliteten fås ikke bedre end med Neova træpiller, idet de svenske kvalitetsnormer langt overstiger de europæiske normer, som danske leverandører normalt retter sig efter. Det betyder helt konkret i forhold til mange andre produkter på markedet, at vores træpiller ikke alene indeholder mindre vand, aske, svovl og kvælstof, som er skadeligt for miljøet, men også mindre støv og smuld, som giver problemer med fyringen og forringer fyringsøkonomien.


Som kunde hos Bio-Brændsel Danmark er det en selvfølge, at vi overholder leveringsaftaler og er skånsomme i vores håndtering af varerne gennem hele processen.

Alle vores træpiller bliver eksempelvis renset for både smuld og støv - både når vi fylder dem i sække direkte fra vores lager, og når vi leverer løse træpiller. Vores biler bliver udelukkende brugt til at transportere og blæse træpiller. Det holder træpillerne fri fra eksempel kornrester og sikrer, at træpillerne ikke smuldrer under transporten eller under blæsningen.

Vi beklæder altid paller med træpiller med vand- og vindtæt plastik, så sækkene kan tåle at stå udendørs hos kunden vinteren over. Foretrækker du selv at hente dine træpiller, hjælper vores imødekommende truckfører naturligvis med at løfte pallen op på din trailer.

Alle varer kan leveres inden for fem arbejdsdage på Sjælland, Lolland, Falster og Møn. Du kan også afhente dine varer selv på Huginsvej 12, 4100 i Ringsted eller på Kalvebodvej 229, 2791 i Dragør. Se afhentningspriser i vores prisliste på hjemmesiden www.bio-dk.dk, hvor du også kan få et overblik over vores mange produkter i webshoppen.

Bio-Brændsel Danmark A/S - din garanti for problemfri fyring og god fyringsøkonomi.

CONTACT

Opening Hours

mandag
08:00 - 17:00
tirsdag
08:00 - 17:00
onsdag
08:00 - 17:00
torsdag
08:00 - 17:00
fredag
08:00 - 17:00
lørdag
09:00 - 12:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Bio-Brændsel Danmark's post

Det er hårdt arbejde at få lagt 40 tons træpiller på lager, men nu er de på plads:-) Opsækningen startede i mandags kl. 10, og med en kapacitet på 1000 sække i timen opsækker vi 16-17 paller hver time.

Photos from Bio-Brændsel Danmark's post
facebook.com

Timeline Photos

Knaldpriser på 8 mm træpiller – og så er det ikke engang en aprilsnar:-) Hjælp os med at tømme lageret for vores STANDARD TRÆPILLER og gør en RIGTIG god handel. Lige nu tilbyder vi vores 8 mm STANDARD TRÆPILLER (16Kg/sæk 896 kg pr palle) til 1.950 kr. pr. palle leveret. Du kan også hente træpillerne på vores lager til 1.650 kr. pr palle. Køb stort og spar stort med vores mængderabat. - Ved køb af 16 paller = Inkl. levering: 1.650 kr. pr. palle (normalpris 1.950 kr.) - Ved køb af 16 paller = Afhentning: 1.525 kr. pr. palle (normalpris 1.650 kr) OBS: Er købehumøret i top, kan du spare op til 11.200 kr. ved køb af 32 paller. Læs mere på www.bio-dk.dk/8-mm-standard-traepiller.html Tilbuddet gælder så længe lager haves! Se flere tilbud og bestil på vores webshop www.bio-dk.dk eller ring på tlf. 57 60 00 03 Husk at træpiller fra Bio-Brændsel Danmerk altid renses for smuld og støv før levering, så du opnår størst værdi for pengene. Vi tilbyder dag-til-dag levering med Danske Fragtmænd over hele Danmark. Anmeld os gerne på Trustpilot, hvor vi lige nu opnår gennemsnitsbedømmelsen 9,2 ud af 10. https://www.trustpilot.dk/review/www.bio-dk.dk

Timeline Photos
facebook.com