Top Local Places

TRIO FOTO

Oksfeldvej 6, Ringkøbing, Denmark
Photographer

Description

ad

TRIO FOTO , din professionelle fotograf og fotoservice i Ringkøbing Hvem er vi

Kirsten Holm som er indehaver af TRIO FOTO blev uddannet som fotograf i 1967. I 1985 overtog jeg forretningen fra den daværende fotograf Erik Kristensen og ændrede navnet til TRIO FOTO. Siden den tid har jeg beskæftiget mig med fotografering under alle former. Det være sig portrætfoto af alle aldre, reklamefoto m.v.

I alle de år er der sket en stor udvikling med fotografiet. Fra billedet der blev optaget på film og fremkaldt i mørkekammer til i dag hvor det hele er digitalt. Dette beviser at jeg trods de mange år, er fulgt med tiden, og stadig er ligeså kreativ og fremsynet som man kan forlange af en moderne fotograf.


Hvad laver jeg

Jeg beskæftiger mig med alle opgaver indenfor fotografering. Børnefoto og bryllupsfoto er nok det jeg laver mest af, men også portrætter og grupper i alle størrelser. Reklamefoto laves også, og jeg kan levere billederne på CD, så de kan bruges til flere ting.


Hvad sælger jeg

Jeg har et stort udvalg i rammer til billederne, der også kan fremstilles i specialmål. Har du specielle ønsker til indramningen gør vi alt for at opfylde dette, ligesom vi gerne kommer med forslag hertil.

CONTACT

Quiz