Top Local Places

Gymnastik i Ringkøbing

Kirkevej 26, Ringkøbing, Denmark
Sports Club

Description

ad

Denne side er for alle gymnaster i Ringkøbing, der er medlemmer i Rindum SU eller Ringkøbing IF. Vi ønsker at skabe mere synlighed omkring gymnastik for alle aldersgrupper i Ringkøbing, et tæt sammenhold og fællesskab på tværs af alle hold.

Siden skal ses som et supplement til foreningens hjemmeside på www.rindumsu.dk

Vi opfordrer dig til at dele relevante billeder, videoer og kommentarer her på siden.

Vi gør opmærksom på, at brugernes kommentarer på denne side er ikke udtryk for Gymnastik i Ringkøbings officielle holdninger. Brugerne kan forvente svar indenfor 2-3 døgn.

Retningslinjer:
- Spam og gentagelser af identiske kommentarer vil blive slettet. Vi opfatter det også som spam, hvis du poster en tekst, som vi kan se kopieret gentagne gange fra andre sider eller grupper.
- Vil du skrive på Gymnastik i Ringkøbings Facebook-sider, skal du skrive med din egen profil, med dit rigtige navn. Kommentarer fra falske profiler vil blive slettet, ligesom vi ikke accepterer dobbeltprofiler jf. Facebooks retningslinjer (https://www.facebook.com/legal/terms )
- Indlæg må ikke være reklame eller af kommerciel karakter eller linke til kommercielle sider.
- Indlæg skal respektere privatlivets fred. Det vil sige, at du ikke må offentliggøre andre personers fulde navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse m.v.
- Gymnastik i Ringkøbing tolererer ikke indlæg og sprogbrug af upassende, hadefuld, diskriminerende, racistisk, truende eller vulgær karakter.

- Gymnastik i Ringkøbing tolererer ikke opslag, der indeholder chikane, mobning, nedsættende bemærkninger eller injurier.
- Gymnastik i Ringkøbing tolererer ikke uacceptable indlæg i form af anonyme eller meget voldsomme udfald mod klubben eller navngivne personer.

Disse opslag slettes.

Formålet er ikke at censurere, men at beskytte af klubbens medlemmer og frivillige udvalgsmedlemmer, instruktører og hjælpere, som grundlæggende udfører et stort arbejde for klubben.

Quiz