Top Local Places

Soelbergs hestepension

Højmosevej 2, Ribe, Denmark
Local business

Description

ad

Helle bestod Fundament klassen i 2005 og Harmoni klasse ved Horse in harmoni by Ute Lehmann i 2014
Helle blev Level 1 instruktør i centeret ridning i 2014 Velkommen til Soelbergs Hestepension


Soelbergs Hestepension er en privatdrevet hestepension, beliggende i Mølby, Spandet. Lige op til Stensbæk Plantage.
Vi tilbyder udlejning af hestebokse. For heste i alle aldre. Her kan du sende din hest på kortere eller længerevarende ophold. Her er løsdrift til 8-10 føl/plage. Det kan f.eks. være i forbindelse med, at du selv skal ud at rejse, din hest er skadet eller den blot trænger til lidt ferie. Ja, du kan endda selv holde ferie sammen med din hest her, da vi også tilbyder "Bed and Breakfast".

Soelbergs Hestepension er et sted med fredelig atmosfære, hvor hovedvægten er lagt på gode forhold for dyrene. Hestene skal have lov til at være heste. De skal ud hver dag, rulle sig og bruge deres ben.

Nogle heste har svært ved at begå sig i en stor flok, så vi vil bestræbe os på at flytte rundt på hestene, så de har det bedst muligt, både ude og inde.

Hvis din føl/plag/hest mangler et sted at være og Soelbergs Hestepension lyder som noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os og få et kik og en snak. Du kan også læse lidt mere om os, inden du griber telefonen.

Læs blandt andet de generelle regler. De lyder nu værre end det er. Det handler jo primært om, at det hele skal fungere så både heste, du, gæster og vi, kan trives sammen.


Hvis vi endnu ikke har skræmt dig væk, så er der ikke længere nogen vej udenom... Kontakt os og aftal en tid, hvor du kan komme og besøge Soelbergs Hestepension. Vi glæder os til at se dig.

De bedste hilsner

Helle og Henrik Brøndum Soelberg

CONTACT

Quiz

NEAR Soelbergs hestepension

Klunz i Ribe

Ribe, Denmark
Clothing Store