Top Local Places

DSAH Rideklub

Hjortlundvej, Ribe, Denmark
Pet

Description

ad

DSAH Rideklub er en klub der til for at skabe fælleskab omkring brugen af fuldblodsarabere til rideaktiviteter. Bestyrelsen i DSAH Rideklub:

Formand: Anita Skou Henriksen
Næstformand: Tove Røy
Kasser: Jannie Paarup Østergaard
Distriktrepræsentant: Anita Skou
Sekretær: Maika Wissing Nikolajsen
Medlem: Rikke Sophie Kiær Thygesen

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Foreløbig tidsplan for stævnet ligger nu på live. http://live2.rideforbund.dk/aktuelle-stævner/vis-stævne.aspx?EventId=Prop00028930 Jeg har gjort mit bedste for at undgå, at nogen skal være to steder samtidig, men der er et par stykke, der får rigtig travlt. Tjek gerne om der er noget jeg har overset og giv mig en tilbagemelding, hvis du kommer i klemme.

facebook.com

Låner lige dette foto af Carina Burne og gætter på at fotografen er Kathrine Kyhn. Det danske hold kort før præmieoverrækkelsen ved det åbne europæiske europamesterskab for fuldbrods arabere. På trods af at de regerende mestre i dressur - Signe Kirk Kristiansen og Zonyx - ikke deltog lykkedes det at holde titlen på danske hænder. Holdet sikrede sig også en individuel EM sølvmedajle i Classic Pleasure. Derudover blev det til individuelt guld i dressur og bronze i CP i de åbne Østrigste mesteskaber, individuelt guld og bronze i dressur i de åbne Lower Austrian mesterskaber samt sejre og placeringer i en række andre klasser. Tusind tak for godt selskab og godt humør på trods af diverse udfordringer undervejs :-) - og til Kirk Arabians for økonomisk tilskud til turen.

facebook.com

Sidste tilmelding til DM i dressur og spring er på fredag. Så kom frisk og meld til!! Vi har brug for jeres støtte:)

facebook.com

facebook.com

Vi søger sponsorer til vores DM i dressur og spring på Vilhelmsborg den 1-3 sep 2017. Vil du gerne sponsorere så kontakt Anita Skou Henriksen på anitaskouhenriksen@gmail.com Vi glæder os helt vildt til en fantastisk weekend i araberens tegn.

facebook.com

Nu kan I godt sætte turbo på træningen. Propositioner for DM-stævnet første weekend i september er sendt til godkendelse og kan allerede nu ses i stævnekalenderen i Go: http://go.rideforbund.dk/staevnekalender/vis-staevne.aspx?eventid=Prop00028930

facebook.com

Hej Alle sammen. Arrangøren af EM i Østrig kunne godt tænke sig at vide hvor mange rytterer der muligvis deltager fra Danmark. Vil i ikke skrive i kommentar hvis I har planer om at starte og om det er dressur, spring eller andet i rider??

facebook.com

Ranglisten er ikke blevet opdateret siden november måned sidste år, da ingen har indsendt resultater. Jeg ved der er høsten en del rosetter rundt omkring, så kom nu, meld dem ind, så vi kan få en opdateret liste ud, inden årets araberstænver for alvor starter 😀😀

facebook.com

Et ekstra stort tak skal lyde til Kirk Arabians, for igen i år at være hovedsponsor til DSAH's Nationale Championat & DM i Dressur og Spring. DSAH har 50 års jubilæum i år, og det ser vi frem til at fejre med jer alle. Læs mere om Kirk Arabians og deres smukke heste på www.kirk-arabians.dk ... Se mere Mette Levorsens billede.

facebook.com

Vi er i gang med at planlægge DM i spring og dressur den 1.-3. september på Vilhelmsborg. Vi regne foreløbig med dressurklasser fra sværhedsgrad 0-6 (også højere, hvis nogen ønsker det Inger :-), springklasser fra 40 til 110 cm og eventuelt bidløs klasser. Nærmere følger, men inden da hører vi gerne, om der er nogen der har ønsker eller forslag.

facebook.com

Home

Så er der kommet invitation og foreløbig tidsplan for EM og de åbne østrigske mesterskaber 2017 i Wien. Der er allerede nogle, der er i gang med at arrangere fælles transport, så giv jer til kende, hvis I går og pusler med en idé om at skulle ud i Europa og ride i år. https://www.friends-of-arabian-sporthorses.at/

facebook.com

facebook.com

Quiz