Top Local Places

Fleggaard Leasing

Industrivej 8, Padborg, Denmark
Automotive Leasing Service
advertisement

Description

ad

i er et fuldblods leasingselskab, der er 100% uafhængig af banksektoren og vi har en stor koncern i ryggen i form af Fleggaard Holding A/S.
Vi går ikke på kompromis, hvis du vælger at outsource bilflåden til os.  Egentlig startede Fleggaard Leasing A/S for at forsyne koncernens egne medarbejdere med leasingbiler, men i 2006 kom vi på alles læber med vores nye koncept til privatleasing.

I dag er vi et fuldblods leasingselskab, der er helt uafhængig af banksektoren. Vi bliver valgt som leasingpartner igen og igen, fordi vi har den mest omfattende produktpalette og fleksible løsninger, der kan tilpasses ethvert behov. Og så skader det heller ikke, at vi forstår at behandle vores kunder godt. Også efter underskriften er sat.

Hos os er du i centrum og vi er mere end 50 engagerede medarbejdere, der står klar med en attraktiv leasingløsning til dig eller jeres virksomhed. Vi har allerede over 9.000 biler kørende på de danske veje, og flere kommer til hver dag.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

👉 Årets Firmabil 2018 er Opel Insignia 👈 Business Danmark kårer den nye Opel Insignia Sports Tourer som Årets Firmabil 2018 🚘💼 Årets finalister blev vurderet på baggrund af køreegenskaber, komfort, sædeergonomi, udstyr og økonomi. 👌👏 Temaet for i år var “Bilen som arbejdsplads”, 👨‍💻og der var ti finalister, som dystede om titlen. 🏆 Juryen bestod af professionelle erhvervsbilister, som hvert år tilbringer mange timer i deres firmabiler, to motorjournalister fra Jyllands-Posten og en fysioterapeut. I finalerunden udvalgte juryen tre finalister; BMW 320d, Ford Mondeo og Opel Insignia. Juryen lagde vægt på køreegenskaberne, den rummelige og komfortable kabine, udstyret samt value for money. Vi ønsker Opel Danmark A/S stort tillykke med titlen som Årets Firmabil 2018!🍾👍🥇

facebook.com

👉 Børsen har anmeldt den nye Audi A8. Her hos Fleggaard Leasing glæder vi os til at se og prøve den nye Audi 👏👍 Den forventes at være i Danmark sidst på året.

facebook.com

👉 Smugkig og VIP visning af Jaguar E-PACE! Hos Fleggaard Leasing var vi så heldige, at få muligheden for at deltage i et eksklusivt event til Bergen Motorshow, hvor vi fik et smugkig på den helt nye Jaguar E-PACE. Den helt nye E-PACE er Jaguars første kompakte SUV. Den er en unik kombination af look, smidighed og dynamisk kørsel. 👍 Som Jaguar Danmark selv fortæller, så har den nye kompakte SUV en markant fremtoning på vejen med rummelig praktisk anvendelighed - en fantastisk kombination for forretningsfolk og familien. Det er dermed et helt nyt segment Jaguar bevæger sig ud i – og det bliver spændende at se hvordan det danske marked tager imod.🤔👀 Vi kommer dog desværre først til at se bilen i Danmark til januar – så indtil videre må I nøjes med billederne fra vores udsendte medarbejder ☺️ Den nye Jaguar E-Pace fås med beskatningsgrundlag fra 325.576 kr. for en 2.0L Diesel – for mere info se venligst Jaguar Danmarks hjemmeside: www.jaguar.dk/e-pace eller kontakt en af vores konsulenter.📱 Tak til Jaguar Danmark for en super god tur og præsentation til Bergen Motorshow! 👏

facebook.com

facebook.com

Hvem siger, at små biler er kedelige og mangler prestige og godt design? Audi A1 1,6 TDI Sportback er en rigtig lille "frækkert" – især i denne sportslige S-Line variant med 17” alufælge, sportssæder, navigation, xenonlygter samt masser af andet godt udstyr. Vi ønsker vores nye kunde go’ tur i den lille ”diesel-racer” 😎

facebook.com

Overskriften til denne BMW 650i Coupe burde kort og godt bare hedde: LANG - LAV & LÆKKER! Vil du nyde hurtige motorvejsstræk i en komfortabel og sportslig atmosfære ku’ en sådan BMW 650i Coupe være oplagt at Flexlease. Bilen er forsynet med en kraftig 4,4 liter V8 TwinTurbo motor med 450 HK, så der er power og performance nok. Denne sortmetallic BMW 650i Coupe har masser af rigtig godt og spændende udstyr – fx er der head-up-display, Bang & Olufsen Soundsystem, panoramatag, sort læder, loft i sort alcantara, el indstillelige sæder, el betjent M-sportsrat med shiftpaddles i bedste Formel 1 stil samt store flotte 20” alufælge. Ka’ du li’ designet på dette tyske ”motorvejs-missil” – så ring til os på 72 13 20 00 og få en BMW snak!

facebook.com

Toyotas luksusmærke Lexus har kolossal succes i USA. Lexus LS 460 AWD er imidlertid en meget sjælden bil på de danske veje – ikke desto mindre bliver man med valget af denne bil pakket ind i komfort, lydløs kørsel og fejlfri japansk præcision. Bilen er udstyret med en 4,6 liter V8 maskine, der yder 381 HK og 500 Newtonmeter, hvilket giver en præstation i disciplinen 0-100 km/t på kun 5,4 sek. – topfarten er begrænset til 250 km/t. Modelbetegnelsen AWD dækker over bilens 4 hjulstræk (All Wheel Drive), hvilket også er med til, at højne både komfort og sikkerheden yderligere i denne luksus limousine. Bilen har en af de længste udstyrslister man ka’ forestille sig. Der mangler faktisk kun ”kaffemaskine og solarium”, så ville man ku’ sætte flueben ved ALT! Vi siger tillykke til vores nye kunde og ønsker masser af gode og komfortable kilometer fremover!

facebook.com

Så er vi nået til Q i alfabetet, nærmere betegnet Audi Q5 – og selvfølgelig med Quattro. Der er her tale om en lidt atypisk Q5 model. De fleste Q5 plejer at være enten en 2,0 TDI eller 3,0 TDI, men her er der tale om en benzin udgave 2,0 TFSI med 225 HK. Bilen har alt i udstyr lige fra læder, navigation, fartpilot, xenonlygter, blank tagræling og blanke rudelister til panoramatag og 20” alufælge. Vi ønsker vores nye kunde go’ tur i denne flotte lavagrå Audi Q5 2,0 TFSI Quattro.

facebook.com

Mercedes startede i sin tid bølgen af store 4-dørs couppéer. Siden fulgte både Audi A7, Volkswagen CC og BMW 6-serie Gran Coupe. Denne sorte Mercedes CLS 350 CDI har med sin lange fronthjelm, lave rammeløse ruder og en blød og buet overgang fra tag til bagsmæk et godt design, der stadigvæk skiller sig ud i gadebilledet. Vi siger tillykke til vores nye kunde med denne flotte coupéagtige limousine og ønsker go’ tur i de behagelige sorte lædersæder med både varme, ventilation og massage!

facebook.com

Slår man det engelske ord ”understatement” op, vil der i forklaringen stå ”underdrivelse”. Underdrivelse er lige netop, hvad denne nye Audi S3 Limousine står for. Sjældent har man mødt en så pæn og lille familiebil – lige indtil man opdager det røde S3 logo i kølergrillen og de 4 udstødningsrør. Her er tale om en vaskeægte ulv i fåreklæder – med sine 310 HK, Quattro og et afsæt fra 0-100 km/t. på kun 4,6 sek. skal du være kvik med højre fod, hvis du skal hænge på, når det grønne lys tænder. Vil du endnu mere, så ka’ du roligt ta’ den med en tur på racerbanen – der er nemlig lap timer til måling af dine omgangstider. Velkommen hos ”Fleggaard Flexleasing - more than just driving”.

facebook.com

Her er bilen til den store familie - med hele 7 sæder og masser af godt S-Line udstyr bliver I alle godt og komfortabelt kørende, uanset om den står på sommerferie eller storindkøb lørdag formiddag. Vi siger tillykke til vores nye kunde med Audi Q7 3,0 TDI Quattro med 245 HK, 21” alufælge, panoramatag, læder og alcantara, navigation m.m.

facebook.com

BMW’s motorsport afdeling M GmbH har udviklet denne hurtige BMW M5 Competition Limousine. Med hele 575 HK og 680 Newtonmeter præsterer den et afsæt fra 0-100 km/t. på kun 4,1 sek. – det er tal der taler for sig selv, især når bilen vejer hele 1.895 kg. Bilen har 20” matsorte alufælge, 400 mm. store keramiske bremseskiver foran med guldfarvede kalibre, kabine i sort læder, loft i sort alcantara, B&O sound system, soltag, navigation og sidst men ikke mindst, masser af go' sound fra den store 4,4 liter V8 maskine. Vi siger tillykke til vores kunde og ønsker en rigtig god (hurtig) sommer😎

facebook.com