Top Local Places

Elektrikeren Odense

Georgsgade 30 B, Odense, Denmark
Electrician

Description

ad

El Service V/Kenn Olsen EL-service i Odense
EL-service er et fynsk elektrikerfirma med udgangspunkt i Odense. Har du behov for en elektriker i Odense er vi klar på at hjælpe dig med opgaven.
Vi er meget kvalitetsbevidste i vores indsats og går altid efter at yde en tilfredsstillende arbejdsindsats, til en fornuftig pris. Præcisionsarbejde med sans for detaljerne, er en væsentlig del af vores fokusområder.
EL-service drives af Kenn Olsen som har en stor elektrikerviden og erfaring med at løse mange forskellige opgaver. Vi er et elektrikerfirma der har specialiseret sig i at forene det flotte med det praktiske.
Det betyder at vi løser opgaver så elektriciteten fungere og så det samtidig ser pænt ud. Ingen ønsker en stikkontakt der sidder forkert, eller en lampe der er hængt op, så det ser underligt ud. Sikkerhed og kvalitet er to ting der hænger sammen i elektrikerbranchen og det er derfor en vigtig del af vores opgaveløsninger.
Elektriker med fokus på kvalitet og gode priser
Vi er et elektrikerfirma med fokus på kvalitet og lave priser. Hos os er der ikke sammenhæng mellem pris og det udførte arbejde. Vi leverer et godt stykke arbejde, uden du skal betale ekstra, da vi mener en god og detaljeorienteret indsats er vores ansvar.
Søger du en elektriker i Odens er vi altid klar på at hjælpe dig, eller give rådgivning på bedste vis. Alt du skal gøre, er at kontakte hos her på Facebook, eller via vores hjemmeside. Du kan altid få et pristilbud på din elektrikeropgave uden det forpligter.

Energioptimering via besparende elektricitet
Der er mange måder at energioptimere på og der er ingen tvivl om, at elektricitet og isolering er to at de mest centrale. Har du en høj el-regning kunne det derfor være en god idé at få undersøgt mulighederne for optimering.
I mange tilfælde kan forbedrede stikkontakter, fjernkontakter eller belysning tjene sig hjem i løbet af kort tid. EL-service kan hjælpe dig med at vurdere behovet og mindske dit el-forbrug.
Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne og lad os hjælpe dig på vej.

CONTACT

Quiz

NEAR Elektrikeren Odense