Top Local Places

WellnessNow

Havnegade 100 A st tv, Odense, Denmark
Beauty, Cosmetic & Personal Care

Description

ad

Ny åbnet skønhedsklinik. Få mindst 20% rabat på første behandling. Like siden, deltag i konkurrencer og følg de mange gode åbnings tilbud. Del gerne. Wellness Now, hvorfor det navn?
WELLNESS står for velvære, sundhed og fitness og NOW fordi det er nu, du som oftes ønsker de forskellige former for behandling eller at der skal ske noget.
Klinikken drives af mig :-) Katrine Steengaard. Jeg er uddannet Kosmetolog, kostvejleder, vippeteknikker og CND Shellac negle. Jeg er 31 år og bor i Ejby sammen med min kæreste. Jeg læser tysk på VUC om mandagen og har derfor lukket der, der ud over deltager jeg i en del uddannelser og kurser indenfor kost, kosttilskud, hår, hud og negle. Jeg forsøger at være meget opdateret indenfor alt hvad der rør sig inden for de behandlinger jeg tilbyder.

Fokus på dig og dine ønsker
Hos WellnessNow må der gerne drømmes stort. Mål om vægttab, øge muskelmasse, smukt hår, hud og negle, perfekte vipper er alt sammen noget jeg kan hjælpe dig med.
Så uanset om du drømmer om en flottere hud uden pigment forandringer, bumser eller rynker, vil jeg altid forsøge at tilrettelægge den bedste behandling mod netop dette.
Jeg bruger Phytomer og Herbalife SKIN til ansigts behandlinger.
Husk at man kan opnå store resultater med en professionel ansigtsbehandling, men et vedvarende resultat opnås ved daglig pleje af huden hjemme, derfor vil jeg altid andbefale dig at købe produkter med hjem, så du kan fortsætte det gode arbejde.

Er dit mål at gå ned i vægt så starter jeg små hold op hvor du kan deltage, der vil være et nyt emne ”et lille foredrag” fra gang til gang om kost, fiber, vand osv. BodyScanning med strimmel, netværke med andre i samme båd og hygge. Eller forløb en til en. Jeg tilbyder kostplaner med Herbalife kosttilskud.

Hos WellnessNow er det vigtigt at du som kunde føler dig velkommen.
Der lægges vægt på at du får din behandling uden nogen telefoner som ringer eller irriterende telefonsamtaler som forstyrre under din behandling. Det betyder at der altid kan ringes til mig, men har jeg en kunde vil der ikke blive besvaret eller ringet tilbage før behandlingen er slut. Ønsker du kontakt hurtigst muligt så send en besked på sms eller her på Facebook. Du kan også bestille tid på online book.

Hvad kan WellnessNow så hjælpe dig med:
Som du nok ved eller har hørt før så kommer skønhed inde fra og ordsproget ”du er hvad du spiser” passer meget godt på dette. Men selvfølgelig bliver du ikke grøn eller en agurk fordi du spiser mange agurker. Når det så er sagt så er huden vores største organ og den største sladderhank. Din hud fortæller utrolig meget om, hvordan du har det både fysisk og psykisk. Kostvaner, vand, søvn, allagier, tobak, arbejdsmiljø, stress ovs. Spiller en stor rolle hvis man ønsker at opnå en perfekt hud. Mangler du vitaminer eller mineraler, er du stresset, ryger du eller drikker du bare alt for meget kaffe vil alt dette kunne ses på din hud. Omvendt kan man også hurtigt kunne opnå gode synlige resultater ved at nærer huden med de rigtige produkter indefra og ud. Jeg vil hjælpe dig med at finde de produkter som kan hjælpe dig som dine ønsker. Nogen gange kan det være noget så simpelt som mere vand og mindre kaffe.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Så kom der farver hjem👌🏼💅🏼

Timeline Photos
facebook.com

facebook.com

WellnessNow

Så det i morgen mandag kl.11 der er sidste chance hvis du ønsker at jeg får din nye ynglingsfarve hjem💅🏼

WellnessNow
facebook.com

Timeline Photos

Åbningstilbud 20% rabat på første behandling i mine nye lækre lokaler på Havnegade 100 A st tv 5000 Odense C. Tilbudet gælder på behandlinger som ikke i forvejen er sat ned. Hver mdr er der en konkurrence på min Facebook side. Prøv de lækre ansigtsbehandlinger fra PHYTOMER eller SKIN produkterne fra Herbalife Glatte ben, armhuler eller hva du kunne tænke dig. Alt kan vokses. Voks fra Berodin Wax. Jeg vokser mænd og kvinder. Alle steder f.eks ryg, ben, ansigt og brasiliansk. Få smukke vippe og negle. Permanent vippe buk fra Elleebana Denmark Vippe Extensions fra LASH COMPANY Forstærkning af egen negle fra Shellac CND Vippe farve fra RefectoCil Makeup fra MiiCosmetics Denmark Der kan købes produkter fra Phytomer, Herbalife, Mii og CND til hjemme pleje/brug.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Smukke sommer negle. På hænder og fødder samme farve💅🏼 få tider tilbage i denne mdr👍🏼😅

Timeline Photos
facebook.com

Photos from WellnessNow's post

Lækker uge er afsluttet med masser af dejlige kunder, smukke negle, farvning af bryn og vipper, voksbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Alle nye kunder får 20% rabat på første behandling (gælder alle faste priser). Lige nu tilbud på shellac negle 💅🏼 fra kun kr.199,- Tilbud på en lækker pedicure og Try Phytomer Ansigtsbehandling tjek min hjemmeside ud. Wellnessnow.dk Book tid online, like min side og deltag i konkurrence. Der er mindst en heldig vinder hver mdr. Jeg ønsker alle en god weekend☀️☀️

Photos from WellnessNow's post
facebook.com

Instagram Photos

Instagram Photos
facebook.com

Photos from WellnessNow's post

Lidt af dagens arbejde i dag💅🏼 Flotte Shellac negle fra kun 199,- resten af sommeren. Book din tid online her: http://www.eadministration.dk/kunde/kundelogin.asp?klient=3122&selected=2232924&unit=3908 Ønsker du fransk kant eller anden udsmykning er der tillæg for dette. Glæder mig til at se dig. 📍Skriv sommertilbud i kommentarfælt ✔️ Vind en gratis gang shellac! Hjælp mig med at sprede tilbuddet ved at like, kommentere, tagge og dele dette. Krav for at vinde: like siden, opslaget og skriv en kommentar. Shellac er en forstærkning af egen negl. Jeg laver ikke forlængelse af negle. Tjek min hjemmeside for flere behandlinger👍🏼 WellnessNow.dk

Photos from WellnessNow's post
facebook.com

Instagram Photos

Få lagt en gratis dag make up efter din ansigtsbehandling i resten af denne mdr. #mitodense #odense #tilbud #rabat #mii #miicosmetics #mineral #mineralmakeup #makeup #luksus

Instagram Photos
facebook.com

Instagram Photos

Sommer er kommet☀️ men er du klar? Hvad med en hårfjerning af ryg? Eller kære kvinder så er fars dag jo lige omlidt😉 gavekort kan købes☑️ Alle nye kunder får 20% på første behandling. Ryg eller underben kun 295,- Spar 10% hvis du bestiller flere voksbehandlinger i forlængelse. Lige nu kan du købe 5 ens men kun betale for 4. Du spare 20%👍🏼 #kropspleje #krop #hårfjerning #voksbehandling #kosmetolog #mitodense #odense #tilbud #rabat #farsdag

Instagram Photos
facebook.com

Timeline Photos

Har desværre en kunde som er indlagt og havde brug for at forsøde opholdet lidt. Jeg er taknemlig for at kunne bringe lidt luksus ind på sygegangen. Ønsker hende alt det bedste ❤️🙏🏼😇 Kan du ikke komme til mig så kontakt mig. Så finde vi en løsning.

Timeline Photos
facebook.com

Instagram Photos

TRÉSOR DES MERS Beautifying Oil Face, Body & Hair. Vejl. udsalgs pris kun kr. 279,- De anerkendte egenskaber fra de 5 olier mekuba, salicornia, sesam, macadamia og buriti gør din hud satin blød og smidig. Med en duft af jasmin, bergamot, vanilje og kokos bliver dine sanser forkælet. Og for at gøre det ekstra nemt er denne lette og hurtigt absorberende olie på spray! SÅDAN gør du: Brug den på kroppen for at holde huden fugtet og smidig. For at undgå at håret ud tørrer i solen. Som en ekstra plejende olie til ansigtet. Påføres på fugtig eller tør hud Morgen og aften TRÉSOR DES MERS beautifying Oil er det perfekte produkt, når det både skal være lækkert, nemt og hurtigt. Et uundværligt multi produkt på spray. #ansigtsbehandling #phytomer #hudpleje #odensecity #odensehavn #olie #hår #hårolie #krop #kropspleje #kropsolie #fantastiskt #lækkert

Instagram Photos
facebook.com

Quiz

NEAR WellnessNow