Top Local Places

Døllefjelde Musse Idrætsforening

Sakskøbingvej 80, Nysted, Denmark
Sports Team

Description

ad

Fodboldklub beliggende på øst Lolland mellem byerne Døllefjelde og Musse.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Skidt lørdag i Dølle. 2 klare nederlag til 1 & 2 holdet. Den står på 15/15 i træningen i ugens løb.

facebook.com

facebook.com

Mindre end 30 min til kampstart af sæsonens første opgør i Sjællandsserien. 1 kamp er på udebane imod Køge. Kampstart kl 15.30 Giv et Like til drengene og trænerteamet og hjælp dem til en sejr på en svær udebane....

facebook.com

Så er der trukket lod i DBU pokalen. Og der var HB Køge fra toppen af 1 division, som kom op af hatten og som kommer forbi Tirsdag d. 30 August. Kampen er planlagt til start kl 17.30 HB Køge har noget insider viden omkring Dølle, da tidligere DMI træner Per Rud er sportschef i HB Køge. Dog skal det siges at det kun er anfører Tim P som spillede i Dølle, da Per var træner.

facebook.com

Dølle spillede sig her til aften et skridt nærmere Europa, da vi med en halvsløj og nervøst præget kamp, vandt 3-2 over Horslunde. Målene blev scoret af Nico, Latocha og Mike. Nu venter 1 kamp i Sjællandsserien på lørdag i Køge.

facebook.com

Døllefjelde tog idag sin 2 sejr i træningskampene, under træner Lars og Tiller. Vordingborg s1(med tidligere dølle spillere Dennis "Skinke" og Jeppe på holdkortet.) blev sendt hjem med et 3-1 nederlag. Målene blev scoret af Saad, Dino og Lars Bonde. Derudover havde Dølle en del flere chancer bl.a Hulk på overliggeren og alene igennem. Fin sejr til et ferie og høst ramt Dølle hold. Næste træningskamp er på Lørdag ude mod Haslev.

facebook.com

Første træningskamp under de nye trænere Lars Dahlstrøm og ass træner Mads Tiller, endte med en 4-2 (2-1) sejr over rivalerne fra B. Frem Sakskøbing. Begge hold var ferieramt, med alligevel var det hjemmeholdet som trak sig sejrrigt fra kampen. Målene blev scoret af Youssef, Tiller, Lucas og slangehugget fra Toreby Erik Bonde.

facebook.com

Aftenens afslutningsfest i fuld gang. Dejligt at kunne fejre oprykning sammen med 2 holdet. Udpluk af kåringerne er: For Sjællandsserien. Årets fighter: Jesper A Årets Spiller: Rami Mizal For det kommende LF serie hold: Årets Spiller: Johan With For Serie 3: Jacob Lohse For dame holdet: Emma Olsen Derudover blev årets supporter, for BÅDE sjs og dame holdet Alex Jensen Nu venter en kort ferie inden opstart til ny og spændende sæson.

facebook.com

Så venter sidste hjemmekamp for Serie 1 holdet, inden det efter sommer pausen hedder LF serie for drengene. Er oprykning som kun er muligt da dagens modstandere fra LUIF ikke kan rykke op, da deres 1 hold ligger i LF serien og ikke rykker op i Sjs. LUIF indtager 2 pladsen i rækken og har haft overtaget de sidste par kampe, men drengene fra Dølle vil gerne slutte godt af hjemme på Pommes Park og meget gerne slutte med en sejr. Holdet er idag en smule præget af 1 holdets bødefest i Kbh. Så der er derfor nogle unge talenter som får chancen istedet. Kampstart på Pommes Park kl 1330

facebook.com

Vi forkæler vores tilskuere på Pommes Park. Igår var der en masse mål og 2 sejre til Dølle spillerne. Idag venter et vaskeægte topopgør, hvor Sjællandsserien tager imod gæsterne fra Roskilde kl 15. Vejret er fint, øllet er koldt og vores drenge vil give alt for en hjemmesejr. Velkommen til alle på Pommes Park.

facebook.com

Vi holder hvad vi lover. Målgaranti!!! Serie 1 vandt fortjent 3-0 og havde endda plads til et par store afbrændere. U-16 vandt 5-4 i en tæt og spændende kamp, hvor holdene skiftede til at tage føringen. Men drengene havde føringen, da dommeren fløjtede af.

facebook.com

Fodboldweekend på Pommes Park. Kl 19 skal Serie 1 holdet revanchere tirsdagens nederlag mod NFC og endda også efterårets opgør imod aftenens gæster fra IK 85. Derudover spiller vores næste seniorhold in spe, nemlig u-16 også kl 19 imod Tingsted. Så 2 kampe med mål og underholdningsgaranti...

facebook.com

Quiz

NEAR Døllefjelde Musse Idrætsforening