Top Local Places

Kiropraktor Ulla Büchmann

Ringstedgade 24, 2. sal, Næstved, Denmark
Health/medical/pharmacy

Description

ad

Familie-kiropraktoren i hjertet af Næstved. Bestil tid: 42 48 88 78  •  Ringstedgade 24 2. sal 4700 Næstved  •  Stor parkeringsplads. Online booking på kiropraktor4700.dk Jeg har efter flere års ansættelse taget springet til selvstændig. Og jeg er ikke i tvivl om hvad jeg vil - jeg vil gøre mine patienters hverdag bedre.

Hvem er jeg?

Kiropraktor Ulla Büchmann
Årgang 1978, uddannet kiropraktor fra SDU 2008.
Glad for spædbørn, ældre og alle dem ind i mellem.

Erhvervserfaring
1999-2008: Arbejde i vuggestue, på plejehjem og som handicaphjælper før og under studierne. Arbejdede også som sygeplejevikar og ventilatør i regi af Foreningen af Danske Lægestuderendes Vagtbureau.
2008: Ringe Rygcenter (turnus)
2009: Kiropraktisk Klinik Godthåbsvej/Rygskolen (turnus+fastansættelse)
2011: Kiropraktorhuset Næstved (fastansættelse)
2012- Klinikken Gammeltorv
2013-: Indehaver af egen klinik Kiropraktor Ulla Büchmann, Kiropraktor 4700

Lidt om mig
Jeg bruger klassiske kiropraktiske behandlingsmetoder. Jeg er glad for at kombinere ledbehandling med muskelbehandling, hvor jeg især bruger triggerpunkt-terapi, akupunktur samt MET og til tider tværfibermassage. Jeg behandler børn i alle aldre for alt fra hold i nakken til skæve kranier og kravleproblemer. Jeg behandler også voksne, gamle, og alle dem midt imellem. Kort sagt er jeg din Familie-kiropraktor.


Jeg arbejder meget for at finde de bagvedliggende årsager til symptomerne.

Fritid
Har altid været glad for at cykle. Har blandt andet gennemført Tøserunden i 1991 og 1992, og i 2010 cyklet til toppen af Mont Ventoux i Provence, Frankrig.
Jeg har roet kajak på konkurrenceplan og løbet både korte og lange distancer. Jeg gennemførte H.C. Andersens halv-marathon for kvinder i september 2008.

Ellers står den på langrend i Norge, vandreture, yoga og mere intellektuelle sysler som læsning, maling og fotografering. Plus praktiske ting som børnepasning og havearbejde.

CONTACT

Quiz

NEAR Kiropraktor Ulla Büchmann