Top Local Places

home Lolland & Falster

Brovejen 10, Nykøbing, Denmark
Real Estate Agent

Description

ad

Vi beskæftiger os med salg af ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, rækkehuse, sommerhuse og helårsgrunde på hele Lolland & Falster. Velkommen til home på Lolland & Falster officielle side på Facebook. Her kan du få nyheder og stille spørgsmål på vores væg.

home Lolland & Falster består af 5 boligbutikker som drives af Ejendomsmæglerfirmaet Jørgen Danielsen A/S. Udover denne side, har vi en side for vores sommerhusforretning på Marielyst. Den finder du her: https://www.facebook.com/homemarielyst

En af vores værdier i home er netop at være tilgængelig. Vi kan kontaktes på home Facebook i forretningens åbningstid i hverdagene, og vi svarer hurtigst muligt og indenfor 24 timer.

Læs mere om home-kæden her: http://home.dk/om-home/fakta-om-home

Mission
Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler.

Vores værdier er kompetence, værdiskabende, ordentlig, tilgængelighed og engagement, når vi skal bringe den enkelte familie sikkert fra hjem til hjem.
Derfor er vores mission: Vi giver dig en god og tryg ejendomshandel i samspil med landets stærkeste finansielle bagland.

Brug af siden
Vi opridser her 6 råd til, hvordan du, de andre brugere og vi får mest værdi af Facebook-siden:

1.   Alle typer spørgsmål og indlæg er velkomne, men vi lægger op til, at siden har boligmarked og salg af bolig hos home i fokus.


2.   Vi opfordrer til, at dialogen foregår i en venlig og ordentlig tone og med et konstruktivt sigte. Udvis samme respekt for andre, som du ønsker, at de gør for dig.

3.   Hvis du allerede er sælger hos os og har konkrete spørgsmål om dit boligsalg, vil vi opfordre dig til at kontakte os direkte på telefon, via mail eller en direkte besked over Facebook.
4.   Vi råder dig til at tænke over, hvilke private beskrivelser og personlige oplysninger du deler på vores Facebook-side. Hvad, du skriver på væggen, vil være synligt for alle.

5.   Ordet er frit, men vi forbeholder os ret til at fjerne indlæg, hvis det falder uden for ovenstående retningslinjer – eller hvis vi vurderer, at de er anstødelige eller ulovlige. Kommercielle og selvpromoverende opslag for andre virksomheder slettes ligeledes.

6.   Vi er her for at hjælpe dig – så spørg os endelig!

Information, oplysninger, kommentarer m.v., publiceret af home på vores Facebook-side er ikke rådgivning og kan ikke erstatte individuel rådgivning. Derfor anbefaler vi dig at få konkret og individuel rådgivning, inden du skal træffe vigtige økonomiske beslutninger. Vi påtager os derfor ikke ansvar for tab som følge af brug af siden.

home har ikke ansvar for oplysninger og indlæg, som andre publicerer på siden.

CONTACT

Quiz