Top Local Places

Expert & Punkt1 Nexø

Købmagergade 3, Nexø, Denmark
Computer Store

Description

ad

Hos os kan du købe alt inden for elektronisk underholdning til hjemmet samt hvidevarer
Har du problemer med dine produkter, står vi klar. Virksomhed blev grundlagt  16.Oktober 1944.
Virksomheder blev startet af Henry G. Hansen & Skat West på Åsen20 i Nexø
hvor der blev solgt radio tv udstyr men også cykler.
I 1945 blev virksomheder delt op i 2, Henry G Hansen forsatte med Radio tv udstyr og Skat West med Cykler.
4.Maj 1971 overtog Jens Andersen Radio tv forretningen på Åsen, hvorefter han i 1980 flyttede den til Købmagergade 3 i Nexø, hvor vi stadig har Butikken.
Jens Andersen drev virksomheden frem til 1.Juli 2004
hvor Martin Andersen overtog virksomheden.
4.Oktober 2014 åbnede martin andersen Punkt 1 i Nexø og byggede Købmagergade 1 og Købmagergade 3 sammen, i Købmagergade 1 havde Kirsten Larsen tidligere Buqtik Margit.
i forbindelse med åbning af Punkt 1 åbnede vi også butik i lokalet Købmagergade 4 hvor der nu er lager og udstilling af hvide varer.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Gratis PC rens og tjek, hele uge 8! 😀 Morten Christensen er vores PC guru i expert/punkt1 servicecenteret. Og hele næste uge renser og tjekker han din PC, ganske gratis! Og det gælder for alle PCere, uanset om du har købt den hos os eller andre steder. Et PC rens og tjek koster normalt 499,- medmindre man har en serviceaftale. Så kig ind i butikken fra mandag med din PC. God weekend til jer alle

facebook.com

Er du vild med elektronik og/eller hvidvarer? - Hjælp os med at finde verdens sejeste elev :D Vi søger nemlig en elev til butikken fra 1 juli :) Vi vil gerne fortsætte med at være den bedste butik vi kan være. Og det kræver gode elever, som kan blive fantastiske "experter". Så har du selv, eller kender du en, der har lyst til at tage en spændende uddannelse i den moderne detailhandel, med fokus på elektronik og hårde hvidevarer? Vi håber at i alle vel hjælpe med at dele opslaget (y)

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Canal Digital kører lige nu en kampagne, hvor du kan prøve alt i deres pakker for 0 kr. de første 2 måneder. Kom ind og hør mere om hvordan du får Canal Digital og hvordan tilbuddet fungerer :)

facebook.com

facebook.com

Konkurrence - Vind 2 stk. billetter til koncerten med BIg Fat Snake! Fik du ikke billetter til den totalt udsolgte koncert med Big Fat Snake i Ekkodalshuset d. 5 august Så er hjælpen her! Vi har nemlig 2 stk. billetter vi giver til en heldig vinder 🙂 Alt du skal gøre er at “syntes godt om” det her opslag og vores side her på Facebook. Vinderen findes den 1. marts og får direkte besked. Husk også at vi sælger billetter til begivenheder og Ekkodalshuset, så kig ind hvis du vil vide mere 🙂 P.S. Claus Rostal der holder billetterne følger ikke med som date 😀 Konkurrencen laves ikke i samarbejde med Facebook.

facebook.com

Slutspurt i udsalget på varer fra punk1! Denne uge kan du bl.a. spare 2200,- på en vaskemaskine fra Miele, eller hvad med en slidstærk støvsuger fra Miele til kun 1499,- Kom ind og se de gode tilbud :)

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Denne uges tilbud fra expert. Få en super billig skærm til din PC, en brugervenlig telefon eller et 39 tommers smart TV :)

facebook.com

Søndags åbent 10.00 til 14.00 Drømmer du om at udskifte dit gamle TV, med noget af det bedste der findes på markedet? Hos os får du 10.000,- for dit gamle TV, hvis du skifter til et Beovision Eclipse - Så kan du nyde den mørke tid med perfektion i både billede og lyd 🙂 Kom ind og hør nærmere.

facebook.com

Quiz