Top Local Places

Ungerådet i Lyngby-Taarbæk

Gammel Lundtoftevej 5, Kongens Lyngby, Denmark
Community organization
advertisement

Description

ad

Bor du i Lyngby-Taarbæk? Mangler du og dine venner et sted at hænge ud efter skole? Er I ml. 14 og 20 år?
Hvis ja, så kom forbi Ungerådets hus i Lyngby! Ungerådet åbnede den 17. sept 2012 kl. 17:17. Vores mål er at skabe en ungdomsportal, en nyhedskanal, en slags plakatsøjle, hvor du modtager alle de tilbud, der findes til dig, der er ung i det såkaldte Grønne Område.

Du kan involvere dig i koncerter og events. Vores mål er, at du skaber noget, som vi så kan hjælpe til med!
Hvis der skulle være et event i kommunen, som vi ikke kender til, så smid endelig en besked. Så får vi smidt det op på siden hurtigst muligt.

Det skal handle om at være ung i LTK. - Men naturligvis, så kan det også dreje sig om pigen fra parallelklassen, bumser, kærestesorger, druk, stoffer, mobning og sorte tanker. Vi er hverken sarte eller for fine på den.

Hvem er vi ? Vi er det nye og friske Ungeråd. Vi er en flok unge fra forskellige skoler og gymnasier i kommunen, der har meldt os frivilligt til at være din stemme. Hvis du f.eks. synes, der er noget hamrende urimeligt i kommunen, eller hvis du har en genial idé, så skriv endelig til os!

Så brug os og brug siden her eller vores facebookside til fede tip, idéer eller find andre, der f.eks er friske på at skate, spille, løbe, råbe og synge sammen "i morgen"


De bedste hilsner
Ungerådet

CONTACT

Recommended Before and After transformation