Top Local Places

Family Gym

, Køge, Denmark
Sports/recreation/activities

Description

ad

Family Gym® er en virksomhed som med vores Fitnesscentre hjælper overvægtige børn og familier til en bedre og sundere hverdag. Family Gym® er et privatejet motionscenter. Motionscenteret ejes og drives af René Budahl Hansen, David Keldgaard Nielsen og Guinevere Hansen.

Sammenlagt har de over 60 års erfaring i fitnessbranchen som atleter, forhandlere af fitnessudstyr, personlige trænere, tidligere motionscenterejere m.m.

René Budahl Hansen, David Keldgaard Nielsen og Guinevere Hansen er ligeledes ejere og stiftere af Gym Consult ApS.
René Budahl Hansen og David Keldgaard Nielsen vil have det daglige ansvar som instruktører i Family Gym®.

Styrketræning stiller alle børn lige.

Mere end 200.000 børn er overvægtige i Danmark, og styrketræning er for mange overvægtige børn en mulighed for at komme deres overvægt til livs.

De får øget selvværd samtidig med et øget vægttab.

Som jeg ser det, mangler der et tilbud i idrætsverden, der er mere målrettet for de overvægtige børn.

I den gængse idrætsverden, som vi kender til i dag, drejer det sig ofte om at komme først, højest, længst eller om at være bedst.

Tit og ofte stilles der høje krav og forventninger til børnene, når de dyrker sport, dette kan komme fra deres trænere, forældre eller dem selv. Ofte har børnene svært ved at indfri disse forventninger fra andre og fra dem selv. Dette giver dem følelsen af ikke at slå til eller at du til noget.


Styrketræning giver fedt tab og øget selvværd

Ved styrketræning er alle lige, her drejer det sig ikke om at komme først eller at være hurtigst.

Her er alle lige, og de overvægtige børn har endda den fordel, for de ofte er stærkere.

Samtidig kræver det heller ikke, at man skal være motorisk "stærk". Dette er medvirkende til at mange børn får øget selvværd af at dyrke styrketræning, dette er i hvert fald min erfaring.

Styrketræning er ikke kun for overvægtige børn. Alle børn har gavn af styrketræning. Det styrker deres knogler, muskler, sener/ledbånd mm. Hvilket også kan være til gavn for dem, hvis de bruger deres krop, f.eks. ved andre idrætsgrene eller, når de leger. Ved styrketræning øges muskelmassen, hvilket øger fedtforbrændingen.

Det skal i den her forbindelse nævnes at styrketræning ikke er farligere for børn end at gå til fodbold, tværtimod!

CONTACT

Quiz

NEAR Family Gym