Top Local Places

Hold-orden.info

Vestergade 32b 1,6, Køge, Denmark
Consulting/business services

Description

ad

Jeg tror grundlæggende på at hvis du får styr på rodet i dit hjem, så vil det give dig overskud til mere. Og det vil jeg gerne hjælpe dig med! Hører du blandt de mange, der ikke kan overskue oprydnings opgaver.
Har du en tendens til at udsætte oprydningen, til du føler, at du har mere overskud, det kunne være tidsmæssigt men også mentalt, velvidende at du kunne komme med mange undskyldninger, for ikke at tage stillling til, hvad du kan have gemt eller glemt i skuffer og skabe på loftet eller i kælderen i udhuse og garager m.m.
Det jeg kan hjælpe dig med er at få sat dit i hjem i system, således at dine ting får en hensigtsmæssigt placering og at du får overblik  over, hvad du har i dit hjem.
Jeg kan hjælpe dig med at sortere dine ting, således at vi sammen tager stilling til, hvad der er overflødigt i dit hjem.
De ting du ikke længere har brug for kan enten blive kasseret, foræret væk eller du kan også vælge at sælge dem. Dette kan jeg hjælpe dig med, vi skaber sammen et overblik og du tager den endelige beslutning.

Jeg har altid haft en interesse for at skabe overblik og organisere ting. Jeg er rigtig god til at udpege og værdisætte salgsbare ting, både når det gælder nyt eller gammelt.

Jeg har delt mine erfaringer og forskellige ydelser op i følgende kategorier og vil på den måde, hjælpe dig på den helt rigtige måde.


1) Almindelig oprydning.
Herunder sætte ting i system.
- Vi kan hjælpes ad.
- Jeg sætter dig igang.
- Jeg gør hele arbejdet.
¨
2) Oprydning i forhold til salg af bolig.
Før ejendomsmægler og fotograf ankommer således at din  bolig fremstår bedst muligt.

3) Skal du flytte?
Hvis du har brug for hjælp til at pakke ned, smide væk og pakke ud.  

4) Hjælp til prisvurdering af dine ting og sager, som du kan undvære og gerne vil sælge.
- Du sælger selv.
- Jeg sælger dine ting for dig.

5) Dødsboer med værdighed.
Har du et familie medlem eller en god ven der er gået bort og ønsker du hjælp til oprydningen.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Hold-orden.nu's post

I mit hjem har jeg åben entre, der hænger sammen med mit spisekøkken. For skille entre og spisekøkken ad, har jeg malet en væg. Brug ideen...

Photos from Hold-orden.nu's post
facebook.com

Jeg tror grundlæggende på, at det er vigtigt at rydde op i sit hjem og kun omgive sig med ting, der gør en glad. Helt basalt kan en grundig oprydning bevirke, at det bliver nemmere for dig at holde orden og at du bliver gladere for at være hjemme. Det vil jeg gerne hjælpe dig med. 1. besøg er gratis. Her kan du fortælle, hvad du har brug for hjælp til. Herefter tilbyder jeg: - Vi kan hjælpes ad med at rydde op - Jeg hjælper dig igang med at rydde op - Jeg kan rydde op for dig Min timepris er 250kr. Jeg giver dig en samlet pris på din oprydnings opgave. Jeg kan komme på hele Sjælland. Jeg glæder mig til at møde dig. Pernille

facebook.com

Photos from Hold-orden.nu's post

Der er mange måder at holde-orden på dine minder. Jeg har sat nogle af mine 4 børns tegninger i glas og ramme og hængt dem op rundt omkring i mit hjem. Jeg kigger på dem hver dag, istedet for at have dem liggende i en skuffe. Klik på billederne og læs om mine minder. Brug ideen....

Photos from Hold-orden.nu's post
facebook.com

Photos from Hold-orden.nu's post

Jeg har fået en oprydnings opgave hos en kunde, der havde brug for hjælp til oprydning i stue, børneværelse og køkken / alrum. Vi gennemgik alt med den største grundighed, det viste sig at alle ting havde - Den gode historie - i sig. Oprydning processen strakte sig over 2 dage. Vi talte længe om, hvad der skulle til for at give slip på de enkelte ting og kunden kom selv med et forslag om at tage billeder af det, der skulle siges farvel til og samtidig at skrive - Den gode historie - ned om dem. Det kunden ville beholde fik herefter en mere hensigtigsmæssig placering. Senere gik turen så til den lokale genbrugs butik med ting, der kunne undværes og glæde andre...... Billeder og historier gemmer kunden nu i et ringbind. Jeg stødte på en ide, som jeg har fået lov til at videre bringe. Jeg har ofte selv fundet flotte urtepotte skjulere med hul i bunden, hvor jeg ikke har kunnet finde en passende underskål, her på billedet er der blevet lagt en underskål ned i urte potte skjuleren, brug ideen...... Hvis du har brug for inspiration til at rydde op i dit hjem, er du velkommen til at kontakte mig, 1. besøg er gratis.

Photos from Hold-orden.nu's post
facebook.com

Timeline Photos

Hold-orden.nu på dine smykker og minder der har betydning for dig. Her er Eiffel tårnet fra 1. gang vi var i Paris, et hjerte som står for kærlighed, smykker jeg har fået af familie og min bedstefars "hundetegn" fra militæret. Ting jeg ellers bare har haft liggende i en skuffe, har nu fået en fin plads i min vindues karm, jeg har lagt dem på et stykke af en gammel marmor flise, brug ideen.....

Timeline Photos
facebook.com

Hold-orden.nu's cover photo

Malerierne er malet af min svigersøn Sølve Skov på bestilling. De måler begge 120 x 120. Det første er en engel der passer på os og det andet er en trold, det altid sørger for at der sker noget hjemme hos os. De hænger i vores stue. Hvis vi kigger længe nok på billederne, får vi altid øje på noget nyt. Ret meditativt....

Hold-orden.nu's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Hold-orden.nu på dine sko. Min datter "elsker" sine sko og ville gerne have dem stående fremme på sit værelse. Fundament blokke fra byggemarkedet blev løsningen, de kan købes i flere størrelser og bygges efter behov. De koster under 20kr pr.stk.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Oprydnings processer handler om AT GIVE SLIP. Kender du til følgende.... Du holder fast på alle dine ting, fordi du er bange for de følelser, du måske vil opleve under selve oprydningen og du kan slet ikke overskue, hvor du skal begynde. Du er måske bange for, at du senere vil fortryde, at du skilte dig af med en eller anden ting, og hvad nu hvis minderne omkring dine ting pludselig bliver for overvældende. Oprydning kan bringe en masse følelsesmæssigt stof op, som du er nød til at se på og tage dig af, intuitivt er vi alle klar over dette. Imidlertid er de belønninger, du vil få ved at rydde op det hele værd. - Du vil slippe følelsen af at beholde ting for en sikkerheds skyld. - Din identitet er ikke længere forbundet med dine ting. - Du slipper for at lide under at være et rodehoved. - Du vil opnå mere glæde og energi i dit hjem. Her til morgen tænkte jeg, at jeg ville gennemgå mit køkken og klædeskabe for ting, jeg faktisk ikke længere bruger. Det blev til 29,5 kg ting og sager til gengrugs butikken og 4,5kg til storskrald. Ting jeg sagtens kan undvære.. Såsom sko der gnaver, bælter som ikke passer, dåse åbner til venstre hånd, bage forme og en lille gasbrænder til marengs, som jeg fik af min mand for 5 år siden og som aldrig er kommet i brug. Nu sidder jeg og glæder mig over, at mine ting kan glæde andre. Hvis du har brug for inspiration til at få ryddet op i dit hjem, er du velkommen til at kontakte mig. Første besøg er gratis

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Hold-orden.nu's post

Mangler du glas, karafler m.m.

Photos from Hold-orden.nu's post
facebook.com

Photos from Hold-orden.nu's post

Jeg har mange forskellige ting til salg. Måske er der noget for dig...

Photos from Hold-orden.nu's post
facebook.com

Photos from Hold-orden.nu's post

Lidt af hvert....

Photos from Hold-orden.nu's post
facebook.com

Photos from Hold-orden.nu's post

Hold-orden.nu på "kontoret" og på formuen. Det handler om at vide, hvor du har dine ting

Photos from Hold-orden.nu's post
facebook.com

Quiz

NEAR Hold-orden.info

Juleskibet

Køge, Denmark
Local business

Hos Olde

Køge, Denmark
Local business

Valdemarsvej

Køge, Denmark
Local business

mies cafe ølby

Køge, Denmark
Local business