Top Local Places

Bonvita Footwear Company

Sundkaj, Pakhus 47, København, Denmark
Shopping & Retail

Description

ad

Bonvita – multibrand distributør af førende internationale skomærker i Norden Bonvita blev etableret i 1987, og vi har siden specialiseret os i at servicere sko-, sports- og modebutikkerne i Norden.

Samarbejdspartnerne er veletablerede, primært amerikanske, skomærker. Bonvitas mærker er kendetegnede ved casual komfort af høj kvalitet i et design, der har øje for detaljen, sans for det unikke og mod på at være med forrest i moden og sporten.

Det er Bonvitas ambition at være den ledende nordiske multibrand distributør af førende internationale skomærker til henholdsvis aktiv fritid og casual lifestyle.
Bonvita er repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Finland og har gennem de sidste 25 år samarbejdet med forhandlere i sko-, sports- og modebranchen på disse markeder, hvor vi har et stærkt forhandlernetværk.

Bonvita er 100 procent ejet af Henrik Hammer og selskabet hører under Pecunia Holding

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

****HJÆLP VI MANGLER EN REGNSKABSASSISTENT**** Bonvita Footwear Company ApS søger en ny regnskabsassistent – er det dig vi leder efter? Er du vant til at arbejde i Navision Dynamics og brænder du for alle opgaver indenfor bogholderi, så er det måske dig vi leder efter. Du vil skulle være med til at løfte alle opgaver i en regnskabsafdeling, herunder kreditor – debitor og finansbogholderi, ansvarlig for bank betalinger samt afstemning og logistikopgaver. Det er derfor vigtigt, at du arbejder selvstændigt, engageret, ansvarsbevidst og du har et højt drive – med stor robusthed. Du vil referere til virksomhedens Økonomichef. Vi har ambitiøse mål for den fortsatte udvikling af virksomheden og har netop åbnet kontor i Tyskland i januar 2017. Vi tilbyder en udfordrende rolle med vide rammer og gode kolleger. Vi forventer samtidig, at du yder dit bedste. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Økonomichef Charlotte Thinghøjen på telefon 38 400 700. Ansøgning samt CV bedes sendt til ct@bonvita.dk

facebook.com

Står du og mangler et job?! - Vi står og mangler en ny regnskabsassistent. Tjek linket ud og skriv til os :-) https://www.jobindex.dk/jobannonce/267438/regnskabsassistent

facebook.com

Vi søger en tysktalende kundeservicemedarbejder! Er det noget for dig? Eller kender du måske en? Del gerne https://www.jobindex.dk/jobannonce/249827/tysktalende-kundeservicemedarbejder

facebook.com

facebook.com

Vi søger en ny regnskabsansvarlig. Fortæl det gerne til alle i kender og send os en ansøgning, hvis det kunne have interesse. God dag :-) https://www.jobindex.dk/jobannonce/243865/regnskabsansvarlig

facebook.com

Den Københavnske modeuge begynder snart! Vi er selvfølgelig på plads i vores CIFF Shoes Showroom / B4-112, hvor Bonvita Footwear Company's fantastiske salgsteam viser jer alle de flotte nyheder fra bl.a. Bundgaard, PLAE, Ambré, Jacoform, Podowell, Vionic, Merrell & Ipanema. Vi glæder os til at se jer!

facebook.com

Bonvita Footwear Company søger en elev - er du den rette?

facebook.com

Vi søger!!

facebook.com

Se lige her!

facebook.com

Er du en nyuddannet ung pige/dreng og leder du efter en elevplads, som kan give dig en kontoruddannelse ud over det sædvanlige? Vi leder nemlig efter en elev ud over det sædvanlige!

facebook.com

CPHFW begynder i morgen, og vi glæder os til at se jer! Kom forbi CIFF Premium Lounge B5/B6 i Bella Center og se den nye flotte AW16 1000 Mile kollektion. I vores CIFF Shoes Showroom B4-112 præsenterer vores fantastiske salgsteam alle de flotte nyheder fra Bundgaard, PLAY, Ambré, Jacoform, Podowell, Vionic, Merrell & Wolverine.

facebook.com

Quiz

NEAR Bonvita Footwear Company