Top Local Places

Juicy Beauty

Egegade 7, København, Denmark
Makeup Artist

Description

ad

Juicy Beauty er hår og skønhedsalon med omtanke, placeret i hjertet af Nørrebro Egegade 7. Din skønhed er vores passion !
Juicy Beauty er en skønhedsklinik med kombineret frisør & kosmetolog som har beliggenhed på Egegade, et blomstrende kvarter tæt ved Skt. Hans Torv.
For os er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas under dit besøg & kan nyde en selvforkælende oplevelse, væk fra dagligdagens larm og stress.

Vores behandlinger er til konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi giver en professionel service & vejledning til alle vores kunder.
Vi er meget inspireret af 50’ernes retro/vintage-stil & dette kan du straks fornemme når du møder vores lokaler på Nørrebro.

De to islandske kvinder Osk & Maren har sammen startet butikken Juicy Beauty.
Osk er Kosmetolog & hun har længe undersøgt markedet for at finde de bedste produkter. Hun arbejder med Exuviance hudpleje & Glo Minerals makeup. Desuden er Osk Sminkør & lægger en fantastisk makeup hvis du skal gøre lidt ekstra ud af dig selv. Hendes speciale er Brazilian Wax & hos hende er du i trygge hænder, både til voks & andre behandlinger så som ansigtsbehandlinger og massage.

Maren er frisør & tilbyder alle sine kunder en klipning og farve med omtanke. Hun har valgt sine produkter med omhu, så hverken du, hende eller miljøet bliver udsat for skadelige kemikalier. Hun arbejder med Kevin Murphy, Milkshake, Elumen og Chi farver.


Hos Juicy Beauty er vi optaget af miljøet & kundens sundhed, så vi handler med bæredygtige produkter. Desuden er alle rengøringsprodukter, vaskemidler, toiletpapir, kaffe & mælk mm. så vidt muligt økologisk.

Vi glæder os til at se dig hos Juicy Beauty  

Vi er:
-Osk K kosmetolog og sminkør
-Maren Eik frisør
-Laura Kosmetiker elev

http://www.eadministration.dk/kunde/kundelogin.asp?klient=1737

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

but another innocent tale... (@baitfootwear) • Instagram photos and videos

Adoreble Instagram side for all who adore shoes, style, accessories and animals 🙏🏼🍭💚💖🌺😍✌🏻http://instagram.com/baitfootwear

facebook.com

Timeline Photos

Vi har fået afbud i morgen hos kosmetolog fra kl 12:30 - 14:30 💖 hvis du mangler at kom til, ellers er det først ledige tider tirsdag den 25. April. Maren er tilbage torsdag og har nogle enkelte tider tilbage i løbet af ugen. Du kan altid book online www.juicybeauty.dk God aften til jer 🍭

Timeline Photos
facebook.com

Instagram post by Juicy Beauty ❤️ • Apr 17, 2017 at 6:07pm UTC

Vi åbner igen i morgen efter påskeferien 💋 https://instagram.com/p/BS_vXezAaR3/

facebook.com

Instagram post by Juicy Beauty ❤️ • Apr 14, 2017 at 11:52am UTC

Hej smukke mennesker ..! ✌🏻😘 vi har fået aflysning hos kosmetolog tirsdag d.18. April fra kl 09:00 -10:45 så hvis du skal ha den tid før en anden allerede har booket den så må du hellere skynde dig 👏🏻☺️ https://instagram.com/p/BS3WH5tgo6h/ www.juicybeauty.dk Maren er først tilbage den 20. April og har nogle ledige tider. Vi ønsker jeg god påske, og vi ses igen i næste uge ✌🏻😘🍾🐣 team JuicyBeauty 💚❤️💛

facebook.com

Instagram post by Juicy Beauty ❤️ • Apr 10, 2017 at 11:30am UTC

Monday ✌🏻❤️https://instagram.com/p/BStAak3gvmC/

facebook.com

Instagram post by Juicy Beauty ❤️ • Apr 9, 2017 at 10:43am UTC

https://www.instagram.com/p/BSqWNFXAqeC/?taken-by=juicybeauty.dk

facebook.com

Timeline Photos

Kære alle vores dejlige kunder <3 Vi har meget travlt i disse dager og vi får utroligt mange henvendelser på priser og bookinger, men da vi sidder med kunder dagen lang, kan det være svært at nå at svare alle lige hurtigt. Maren er taget på påske ferie til Island og er først tilbage den 20. April. Laura er gået på skole igen og er først tilbage den 9. Maj. Vi har lukket i 3 dager over påsken onsdag den 12. april, torsdag den 13. april og fredag d. 14 april. Alle tider lørdag den 15. april er væk og alle tider tirsdag den 18. april. Ganske få tider tilbage resten af måneden, Så vi anbefalder at du bestiller en ny tid med det samme når du er ned hos os fordi ellers kan du riskere ikke at kunne kom til når du har brug og tid for det. Vennteliste kunder bliver ringet op når tides findes og vi vil ringe tilbage og svare e mails så hurtigt som vi kan. Peace out Love team Juicy Beauty

Timeline Photos
facebook.com

Instagram post by Juicy Beauty ❤️ • Apr 6, 2017 at 8:20pm UTC

Vi laver dine øjenbryn med stor glæde ✌🏻❤️ https://instagram.com/p/BSjp0FBAJkv/

facebook.com

Instagram post by Juicy Beauty ❤️ • Apr 6, 2017 at 4:57pm UTC

Pelsen skal af inden påske ..! 💛✌🏻😀👍💛🐣🐥🐤 https://instagram.com/p/BSjSp3nA4d3/

facebook.com

Instagram post by Juicy Beauty ❤️ • Apr 5, 2017 at 7:28pm UTC

Heeeeellooooo Bambieeeeee 😍😍😍 Lash Lift 420,- kr Spring blink 👏🏻👗🌳 alle tider inden påske er væk 😣 Vi har tider igen fra 18.april 😘 https://instagram.com/p/BSg_I3kAd0f/

facebook.com

Juicy Beauty

Osk har fået afbud i morgen og har derfor en enkelt ledig i morgen mellem klokken 14:00-15:15. Du kan altid book online da vi har lukket i dag og tager derfor ikke telefonen ned i butikken i dag. www.juicybeauty.dk Være opmærksom på at vi har lukket over påske.

facebook.com

Juicy Beauty's cover photo

Juicy Beauty Egegade 7 2200 København N. Telefon 35 36 00 37 www.juicybeauty.dk

Juicy Beauty's cover photo
facebook.com

Quiz

NEAR Juicy Beauty