Top Local Places

CliniCleandk - Specialiseret Rengøringsfirma

Østervej 7, st., Holeby, Denmark
Business services

Description

ad

Specialiseret Rengøringsfirma
CliniCleandk specialiserer sig i aseptisk/steril rengøring af apoteker, klinikker, laboratorier, hospitaler, mm. CliniCleandk er et specialiseret rengøringsfirma med specielle i aseptisk/steril rengøringsteknik, udover det almindelige- og hovedrengøring. Firmaets hoved målegruppe er hospitaler, lægehuser, apoteker, klinikker, laboratorier, lægemiddel- og fødevarer produktions virksomheder, samt virksomheder med aseptisk produktions/arbejds krav.
Udover renligheden, er det firmaets mål at modvirke, så godt som overhoved muligt, sygdomme og infektioner som er direkte årsager af dårlig rengøring.
På denne måde støtte vi indirekte vores kunders image og deres patienters livs kvalitet. Ved at opfylde kravene, giver vi vores kunder tid og mulighed til at koncentrerer sig om deres arbejder, uden at de skal spekulerer på hvad rengøringen går rundt og laver.

Vi har ca. 20 års erfaring og i løbet af den periode har vi haft opgaver vedrørende ugentlig rengøring, hovedrengøring, steril/aseptisk rengøring i tandlæge klinikker, hospitaler ( hvor vores hovedopgaver var i intensiv afdeling, føde afdelingerne, akut modtagelse, skadestuen, fertilitetsklinikken, forksellige laboratorier, infektionsafdelinger, osv), apoteker, daginstitutioner, hjemmeplejen, biblioteker, butikker, almindelige boliger, mm.

Firmaets hovedkvarter ligger på:

Østervej 7, st., 4960 Holeby.

Tlf.: +45 25637048

En afdeling ligger i: Rosenlyparken 147, 4670 Greve.

Tlf.: +45 22781718
       +45 25360718

Vi kan kontaktes per mail:

Kontakt@cliniclean.dk

Hjemmeside:

CliniClean.dk

Cvr.nr.: 35852506

CONTACT

Quiz

NEAR CliniCleandk - Specialiseret Rengøringsfirma