Top Local Places

Modermælk.dk

Michael Drewsens Vej 7, Bygning 3, Højbjerg, Denmark
Company

Description

ad

Modermælk.dk er den førende hjemmeside indenfor handel med modermælkserstatning og tilskudsblanding. Om Modermælk.dk

Modermælk.dk er den førende hjemmeside indenfor handel med modermælkserstatning og tilskudsblanding. Vi tilbyder således stort sortiment af modermælkserstatning samt tilskudsblandinger fra de fleste leverandører på det dan­ske marked. Modermælk.dk sælger derudover kosttilskud til moder og barn.

På Modermælk.dk synes vi, at det er vigtigt, at du som forælder kan have tillid til den information du søger. Vi er derfor stolte over, at være ansvarlige for en sundhedsfaglig informationsportal, der løbende vil tilbyde information til forældre med børn i alderen 0 til 24 måneder omkring modermælkserstatning og tilskudsblanding samt emner relateret til børneernæring, graviditet og børn generelt. Informationen lever op til de danske anbefalinger inden for de enkelte områder. Vi håber at du vil finde denne del af Modermælk.dk interessant og lærerig.

Kerneværdier

Hos Modermælk.dk har vi defineret nogle kerneværdier som vi mener, er med til at skabe en optimal oplevelse for vores brugere og kunder:

       Service
       Information
       Udvalg
       Troværdighed

       Hurtig levering
       Nemt, brugervenligt og tilgængeligt bestillings- og betalingssystem

Vi har Danmarks største udvalg af modermælkserstatning og tilskudsblanding. Vores kunder er i centrum - vi tilbyder derfor et meget højt serviceniveau, og besvarer således alle mails indenfor 24 timer (på hverdage). Har du behov for at tale med os, er vores kundeservice åben på alle hverdage fra 10.00-16.00. Vi tilbyder også live-chat-funktion med vores kundeservice (hverdage 10.00-16.00) - så du kan få svar nu-og-her når du shopper.

Se også vores Facebookside her.

Vi tilbyder hurtig levering fra dag til dag - bestiller du således inden klokken 16.30 på hverdage, har du varerne næste hverdag. Læs vores øvrige handelsbetingelser her.

Etik

Internationalt samarbejde mellem Verdenssundhedsorganisationen (WHO), UNICEF, medicinske eksperter, regeringsrepræsentan­ter, producenter af spædbørnskost og forbrugergrupper førte i maj 1981 til vedtagelsen af en resolution om et frivillig WHO kodeks om markedsforing af modermælkserstatninger. Modermælk.dk er bevidste om denne resolution og lever op til den.

Klik her for at læse mere om de etiske retningslinjer på Modermælk.dk.

Læs derudover: WHO om amning og Unicef om amning.

Grundlæggere

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Klassisk til din baby

Spiller du musik for din baby? http://www.dr.dk/nyheder/kultur/klassisk/playlister/klassisk-til-din-baby Ha' en dejlig dag :-) Ida Maria, modermælk.dk

facebook.com

Modermælk.dk

Kære mødre og fædre :-) Husk at vi har gratis dag-til-dag levering til GLS pakkeshop! Vi har Danmarks laveste priser på tilskudsblandinger. Varerne har du næste dag (på hverdage) hvis du bestiller inden kl. 16.30. God dag til alle :-) Ida Maria - www.modermælk.dk

Modermælk.dk
facebook.com

Quiz

NEAR Modermælk.dk