Top Local Places

DanceClub.dk

Forskellige locations, Hillerød, Denmark
Arts/entertainment/nightlife
advertisement

Description

ad

DanceClub.dk er for dem over 25, som gerne vil danse og have en festlig aften, men som ikke er interesserede i at feste fra midnat til kl. 4 om morgenen. Vil du ud og danse og kan du svare ”Ja” til et af
disse spørgsmål:

- Er du træt, når nattelivet starter?
- Er det for sjældent, du kommer i byen?
- Gider dine venner ikke gå i byen?
- Skal du tidligt op i morgen?
- Er din mand/kone/kæreste ikke til dans?
- Orker du ikke “kødmarkedsstemningen”?
- Har du små børn?
- Kan du lide at synge med når du danser?
- Eller er det bare alt for længe siden?

Så er DanceClub.dk lige noget for dig!

DanceClub.dk er for alle os livsnydere, som har lyst til en sjov og festlig aften! Der er ikke fokus på aldersgrupperne, men mere på at alle skal være glade og tilfredse og have en god aften. Der er ingen krav hvad angår påklædning – du skal bare føle dig godt tilpas! DanceClub.dk er for dem, som ikke er interesserede i at skulle feste fra midnat til 4 om morgenen. Det er et sted for både singler, ægtefolk, kærester, venner og veninder der bare vil ud og kridte danseskoene og nyde en drink i godt selskab.

DanceClub.dk er ikke et koncept som alle andre. Vi tilbyder dig nemlig en fed dansefest hvor folk, som ikke har lyst til at tage i byen lidt over midnat, kan få lov til at feste igennem og stadig komme hjem i ordentlig tid.  Man betaler 100 kr. i entré og garderoben er gratis. Er du medlem af DanceClub.dk vil du også få en gratis velkomstdrink og er du ikke det kan du besøge vores hjemmeside og blive det helt gratis.


Formålet med DanceClub.dk er i bund og grund, at folk skal have en fed aften med massere godt humør og en god stemning. Der bliver ikke lagt vægt på aldersgrupperne eller påklædningen, men på om folk er glade og tilfredse.

Dj’en vil sørge for at spille god dansemusik hele aftenen, så stemningen er høj fra du træder ind af døren, til du tager hjem igen.

Sundberg Production er firmaet bag DanceClub.dk. Vi er et event- og konferencebureau, der har mere end 30 års erfaring på markedet.  
Til daglig sidder vi på vores kontor i Skævinge, hvor vi producerer og afvikler forskellige arrangementer for større og mindre firmaer. Vi har i Sundberg Production, siden 1983 produceret og afviklet hundredvis af salgskonferencer, marketingevents, firmafester og modeshows for nogle af de største firmaer i Danmark. Vi har ligeledes produceret store internationale shows og events for både danske og udenlandske kunder de sidste 20 år. Vores ekspertise har bragt os helt til Kina, Japan (Verdensudstillingen), USA og Rusland for at producere internationale events.

Er du interesseret i at høre mere om os, er du meget velkommen til at besøge os på vores hjemmeside:
www.sundbergproduction.dk


CONTACT

Recommended Before and After transformation