Top Local Places

Helsingør Fysioterapi & Fitnesscenter

I L Tvedes vej 14, Helsingør, Denmark
Gym/Physical Fitness Center

Description

ad

Helsingør Fysioterapi ligger i hjertet af Helsingør og har 4 Fysioterapeuter med overenskomst med den offentlige sygesikring og 2 som arbejder udenfor sygesikringen. Klinikken har stor kompetence og behandler patienter fra hele landet. Ring: 49215909.  Allan Skipper købte 2013 Helsingør Fysioterapi i Fiolgade og flyttede klinikken til I L Tvedesvej 14, og udvidede den til et Sundhedscenter med et moderne Fitnesscenter som giver klinikken optimale træningsmuligheder til skadesbehandling, genoptræning og Idrætsfys. Skipper har 30 års erfarring som klinikejer og en ekstrem bred Sundhedsuddannelse, har dyrket kampsport og meditation hele sit liv, er gradueret i 5 forskellige kampsportsgrene, bla. 1. Dan sort bælte i Goju Ryu Karate og har overført denne målrettethed og selvdiciplin til sin karriere som iværksætter. Skipper er Zoneterapeut, Akupunktør, Coach, Kinesiolog, Healer, Hypnotisør, Psykoterapeut, Traditionel Kinesisk Læge, Personlig Træner og Fysioterapeut. Havde allerede som 21 årig egen klinik og købte i 1993 Sakskøbing Fysioterapi som han på få måneder udviklede fra en nedslidt klinik til landets mest omsættende Fysioterapiklinik. År 2000 købte og ombyggede han Sakskøbing Pakhus og åbnede Danmarks første Sundhedscenter med Fysioterapi og Fitnesscenter og introducerede BodyPump, Spinning, Bodystep og Concept 2 Roning på Lolland Falster og  Efter to år etablerede han Sundhedscenter i Nordfalster Svømmecenter og efter 10 år solgte han det hele for at drage til Nordsjælland for at udvikle Helsingør Fysioterapi til et lækkert Sundhedscenter som kombinerer Fysioterapi og Fitness og andre spændende behandlingsteknikker.  

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Helsingør Fitnesscenter har nu fået sit eget logo, idet nogle har troet at vi kun lavede genoptræning, men det er klart at vi også er et Godt Fitnesscenter, alternativ til de store kæder men stadig med BodyPump, BodyFlow, Qi-Gong, Yoga og gode træningsfaciliteter, Alle bliver instrueret og får Træningsprogram.

facebook.com

NYT! Motionsboksning i Helsingør Fitnesscenter! Starter torsdag den 20/4! En time med alsidig bokse- og stationstræning, høj puls, krævende øvelser, vi løber, skyggebokser, sjipper, laver mave og rygtræning, styrke-, udholdenhed- og konditionstræning. En sjov og hård måde at få trænet hele kroppen igennem på. Vi bruger sandsække, lån eller køb handsker her. Det kræver kun træningstøj, indendørssko, vandflaske, håndklæde til at tørre sveden af panden. Tid og sted: Helsingør Fitnesscenter I L Tvedes Vej 14, 3000 Helsingør, tlf.49215909 Torsdage kl. 16:30-17-30 I alt 10 gange træning Pris: kr.750,- (Medlemmer kr.75,- pr. Gang) Medlemmer får to gratis prøvegange på bokseholdet!! Tilmelding hos instruktør Fabiola på tlf. 30204363.

facebook.com

Nyt i www.HelsingørFitnesscenter.dk

facebook.com

Lyt (ikke altid) til din krop👍😂Kh. Skipper

facebook.com

HELSINGØR FITNESSCENTER.DK Har nu GRATIS Indmeldelse incl Træningsprogram og Instruktion, og for kun 250 kr mdr. får du fri adgang til Fitness og Holdtræning fra Kl. 8.00-20.00!

facebook.com

13 advarselssignaler om at kroppen har brug for mere magnesium straks

Får du de mineraler, du har behov for?

facebook.com

Hvilken sportsgren hjælper dig til at leve længst?

Med en minimal indsats kan du forlænge dit liv og forbedre dit velvære. Helsingør Fitnesscenter.dk har rammerne til at du kan træne i trygge omgivelser.

facebook.com

Dr. Joseph Mercola

Husk at spise sundt efter en god træning! Kh. Skipper

facebook.com

Timeline Photos

Til dig der ønsker træning i trygge rammer centralt i Helsingør, og du får hjælp til opstart, både træningsprogram og instruktion! Ring og book en tid til opstart på: 49 21 59 09.

Timeline Photos
facebook.com

Velkommen til Helsingør Fysioterapi & Fitnesscenter

Så er sommeren forbi og til dig der gerne vil træne i rolige omgivelser med mulighed for et gratis træningsprogram og instruktion, så ligger vi lige midt i byen, ved det gamle døgnnetto, og vi har gode hold. Se mere på: www.helsingørfitnesscenter.dk

facebook.com

Timeline Photos

Tilbud og Nye Hold til dig i Helsingørfitnesscenter.dk

Timeline Photos
facebook.com

Velkommen til Helsingør Fysioterapi & Fitnesscenter

Nu med helt Ny hjemmeside: http://www.helsingorfysioterapi.dk:

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Quiz

NEAR Helsingør Fysioterapi & Fitnesscenter

BBQ House

Helsingør, Denmark
Restaurant/cafe