Top Local Places

Kæledyrspasning

Ndr. Strandvej 60c, Helsingør, Denmark
Pet services

Description

ad

Velkommen til Kæledyrspasning. Omsorg med tillid, tryghed og sikkerhed i dit eget hjem.  Omsorg med tillid, tryghed og sikkerhed i dit eget hjem. Samt smådyr i bur i mit hjem..

Jeg tilbyder professionel pasning af dit/dine kæledyr, hvis du ikke selv har mulighed for pasning i kortere eller længere tid.
For de fleste dyr kan det være stressende at, udover at komme væk for de mennesker de kender, at blive flyttet til uvante omgivelser. En kat er et territorial dyr, der kan blive bragt ud af fatning hvis man flytter den. Derfor er det bedst i kortere perioder at lade den være hjemme hvor den er tryg. Fugle kan vise stress ved at plukke sine egne fjer, tit allerede under transporten.

Derfor tilbyder jeg min pasning med omsorg, så du kan tage hjemmefra og vide dit kæledyr er hjemme og bliver passet godt, på samt får den kærlighed og pleje den fortjener
(Kun i Helsingør og omegn.)

Få et gratis konsultations besøg. Ring til 30 70 87 07.
Eller læs mere på www.kaeledyrspasning.dk

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Så er det snart sommerferie. Undgå at sende din kat, kanin eller fugl på pension, og få den passet hjemme i vante og trygge omgivelser. Der er ingen stres, men masser af kærlighed. Du kan få et gratis besøg af mig før du bestemmer dig. Læs mere på www.kaeledyrspasning.dk

facebook.com

En hund i huset holder doktoren væk | helsenyt.com

Vi vidste (nok) godt at det er sundt at holde hund eller kat. Det er nu videnskabligt bevist. Jeg er sikker på, bare at have et kæledyr, er sundt, også mentalt! God weekend til alle!

facebook.com

Timeline Photos

Kæledyrspasning arbejder i hele skolens sommerferie - så book allerede nu hvis du har brug for pasning. Jeg holder selv ferie fra den 5-25 juni. Jeg kan dog henvise til kollegaer både nord og syd for Helsingør, bare send mig en PB.

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Kæledyrspasning's post

Kæledyrspasning - katte, kaniner, fisk, fugle og alle andre søde væsener.... Pasning og pleje med omsorg - også i uge 7! Så nærmer vinterferien sig - og jeg har stadig ledige pladser! Du må også gerne 'sprede ordet' til dem der endnu ikke kender mig!

Photos from Kæledyrspasning's post
facebook.com

Photos from Kæledyrspasning's post

Det er sjovt at se hundene have sjov i sneen! Man kan slet ikke forstå hvor 'bolden' bliver af!

Photos from Kæledyrspasning's post
facebook.com

Kæledyrspasning's cover photo

Kæledyrspasning's cover photo
facebook.com

Quiz

NEAR Kæledyrspasning