Top Local Places

Gribskov KU

, Helsinge, Denmark
Community/government

Description

ad

Lokalforeningen for Konservativ Ungdom i Gribskov.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Igår stemte landets 8., 9. og 10. klasser rundt om i hele landet til skolevalg 2017. Også her i kommunen stemte man. Her er vi stolte over at konservative er det 3. største parti. Vi kan kun glæde os og være dybt taknemmelige over dette resultat og glæder os til kommunal-valget til November, hvor vi satser stærkt på at have et KU-medlem opstillet ! ;)

Timeline Photos
facebook.com

Konservativ Ungdom

Husk at stem i dag. Og stem konservativt!

Konservativ Ungdom
facebook.com

Timeline Photos

I denne uge er der skolevalg. Og Gribskov KU er også med helt frem til valget. Du vil bla. kunne mødes os til debatmøde på Alme skole, samt på Helsinge Realskole på onsdag. Vi ses derude. Og huske at sætte dit kryds ved Konservative til skolevalget 2017! Godt valg :)

Timeline Photos
facebook.com

Gribskov KU's cover photo

Gribskov KU's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Gribskov KU er for karakterkrav og imod strejke på Gribskov Gymnasium! Idag har et flertal på Gribskov Gymnasium valgt at afholde strejke og blokere lærerværelset så deres lærere ikke kan passe deres arbejde. Det gør de for at vise deres modstand imod forslaget om karakterkrav som adgangsgivende for at komme ind på gymnasiet. Vi i Gribskov KU er modstander af denne strejke, hvor flere elever og lærere tvinges til ikke at passe deres skole/arbejde, mens nogle elever ser det som ekstra fridage. Et karakterkrav er nødvendigt for at vi allerede fra start kan hjælpe de bogligt svage med at træffe et bedre valg i forhold til uddannelse. Hvorfor starte på en gymnasial uddannelse og få flere nederlag end sejre, fordi man ikke lige har de bedste kompetencer her? - Så hellere vælge en anden karrierevej og derigennem udfolde sit potentiale. Vores formand Simon Mortensen skriver: "Da jeg gik i gymnasiet var der flere eksempler på folk der måtte kæmpe hele vejen for at nå til enden, og flere der måtte bukke under på vejen, fordi de ikke var fagligt stærke nok. Et karakterkrav på 4 er ikke stramme krav, hvis man blot har været en smule deltagende i folkeskolen. Derfor er vi klart modstander af denne blokering af gymnasiet, fordi den undertrykker alle de elever som gerne vil passe deres skole og de lærere som gerne vil bruge deres uddannelse til at arbejde og ikke til at holde fri." Ugeposten - Gribskov Kommune SN.dk

Timeline Photos
facebook.com

Quiz