Top Local Places

Torupkunst

Torupvej 29, Hedensted, Denmark
Local business

Description

ad

I Galleri TorupKunst udstilles egne malerier og der er gæsteudstillere med ca 4-6 ugers varighed. Der har været bla stenhugger, pibemager, glas mm Galleri TorupKunst er indrettet i en tidligere staldbygning med hvidkalkede vægge og gammeldags staldvinduer. Der har bla været følgende gæsteudstillere: keramiker, glaspuster, pilefletter, smykkerdesigner, møbelsnedker og mange andre. Inspirationen til at male kommer hovedsageligt fra naturen, fra oplevelser, ferier, men især farver er inspirerende. Jeg er facineret af farverne og deres evne til at skifte farve, når man blander dem. Jeg bruger farverne gul, blå, rød, sort og hvid og blander dem i alverdens forskellige nuancer. Det abstrakte, det rustikke, det rå look - gerne i flere lag tiltaler mig i høj grad.
Specielt er det at opleve - processen fra start til slut af et maleri. - at starte med et tomt lærred og en masse ublandede farver. - at opleve energien og glæden i farvernes magiske samspil til det punkt, hvor maleriet bestemmes færdigt.
VELKOMMEN i galleriet og se spændende kunst og håndværk. Der er altid kaffe og the på kanden.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Torupkunst's post

S.O.S. Strikkede Olmer Striber Vi byder velkommen i marts og april måned til GEM'erne, der udstiller Strikkede Olmer Striber i TorupKunst, Torupvej 29, 8722 Hedensted. GEM'erne er en lille gruppe strikkere - Garn Elskende Mesdames, der gerne går i 'gemmerne' på kulturhistoriske museer for at finde inspiration til, hvordan man kan omsætte den tekstile kulturarv til nyt for at sætte fokus på de gamle tings kvaliteter. GEM'erne skal og kan heller ikke kopiere fortidens genstande, for de vil ikke kunne fungere i moderne menneskers liv. I stedet ønsker de at skabe opmærksomhed på de gamle tekstilers kvaliteter ved at omsætte elementer fra dem til vores 'moderne' håndværk: Strikningen. GEM'erne sætter fokus på de stribemønstre, som olmerdugsdynerne og bolstrene har og omsætter stribemønstrene til elementer i nyt håndstrik, så de derved viser, - at gammelt kan inspirere til nyt og at ét håndværk kan inspirere til udtryk i et andet håndværk. Formålet med projekter er at vise, at vores kulturarv ikke er 'støvet og gammel nostalgi', men en rig kilde til fornyelse og inspiration. Hele projektet med SOS har været støttet af Louis-Hansens fond. GEM'erne er: Ebba Melsen, Hyrup - Bankuddannet og har strikket hele livet. Else Lindgård Jørgensen, Give - Strikker og tekstillærer uddannet i København. Emmy Hansen, As/juelsminde - Tekstilhåndværker og håndarbejdslærer fra Skals fagseminarium. Hanne Pjedsted, Brejning - Strikdesigner, tidl. lektor fra Skals fagseminarium. Solveig Damgaard, Randbøldal - Kontoruddannet og strikker altid og har gjort det hele livet. Galleriet er åbent torsdage kl 19-21 og Søndag den 5. marts (Her er nogle GEM'ere tilstede og klar til en snak om strik) Søndag den 19. marts, Søndag den 2. april, Skærtorsdag den 13. april og Søndag den 23. april. De nævnte søn- og helligdage er der åbent kl 13-16. Se også www.torupkunst.dk VELKOMMEN og se spændende strik. Der er også et udsnit af amhansen.dk Natur fotokort, kort og plakater fra ordpaavaeggen.dk, Kirstine's malede sten og egne malerier på væggene. Der er gratis adgang og altid kaffe og the på kanden.

Photos from Torupkunst's post
facebook.com

Photos from Torupkunst's post

Sidste chance at se KreaAnette's ting i TorupKunst. Torsdag den 23. februar kl 19-21 og Søndag den 26. februar kl 13-16 er sidste chance at se spændende quilling, smykker, kort og citatbilleder mm i Galleri TorupKunst, Torupvej 29, 8722 Hedensted. Kom og få en snak og prøv at lave quilling blomster og stempel kort sammen med Anette den 26. februar kl 13-16. Kom frisk. Anette fortæller: "Jeg bor i Vejle og er "lidt" af en kreativ sjæl. For 4-5 år siden blev jeg "bidt" af quilling. Det er papirstrimler i forskellige farver og bredder, der bliver rullet og limet og sat sammen til små kunstværker. Jeg har lavet en del forskelligt." Anette Rasmussen har altid lavet kort og der bliver bare ved med at vælte ind med idéer, så nogle gange er det svært at få tid til, at gå på arbejde. Hun laver kort til alle lejligheder. Mange kort er lavet med stempel. Anette finder også nogle små citater, vers fra en sang eller andet, som hun er glad for og sætter det på nogle træplader, som evt kan stå på et staffeli. Anette Rasmussen laver også smykker. Ikke i ægte sølv eller guld, men i nikkelfri materialer. Det behøver ikke være dyre materialer for at få et godt resultat. VELKOMMEN i TorupKunst og se spændende 'KreaAnette' ting. Der er gratis adgang og kaffe og te på kanden. I TorupKunst er der altid et udvalg af: Natur fotokort fra amhansen.dk, plakater og kort fra ordpaavaeggen.dk, Kirstine’s malede sten og egne malerier på væggene. Se også www.torupkunst.dk Galleriet er åbent torsdage kl 19-21. Sidste søndag med KreaAnette's udstilling er Søndag den 26. februar kl 13-16 (Anette laver quilling blomster og stempel kort med interesserede)

Photos from Torupkunst's post
facebook.com

Photos from Torupkunst's post

KreaAnette er i TorupKunst. Indtil 26. februar udstiller Anette Rasmussen blandt andet smukt og spændende quilling, smykker, kort og citatbilleder i Galleri TorupKunst, Torupvej 29, 8722 Hedensted. Kom og få en snak og prøv at lave quilling blomster og stempel kort sammen med Anette den 5. februar kl 13-16. Anette fortæller: "Jeg bor i Vejle og er "lidt" af en kreativ sjæl. For 4-5 år siden blev jeg "bidt" af quilling. Det er papirstrimler i forskellige farver og bredder, der bliver rullet og limet og sat sammen til små kunstværker. Jeg har lavet en del forskelligt. Måske du har lyst til at komme og prøve kræfter med at lave blomster den 8. januar kl. 13-16 i TorupKunst." Anette Rasmussen har altid lavet kort og der bliver bare ved med at vælte ind med idéer, så nogle gange er det svært at få tid til, at gå på arbejde. Hun laver kort til alle lejligheder. Mange kort er lavet med stempel og hun elsker, at lade sig inspirere af hjemmesider og andre kortglade folk. Anette finder også nogle små citater, vers fra en sang eller andet, som hun er glad for og sætter det på nogle træplader, som evt kan stå på et staffeli. Anette Rasmussen laver også smykker. Ikke i ægte sølv eller guld, men i nikkelfri materialer. Det behøver ikke være dyre materialer for at få et godt resultat. VELKOMMEN i TorupKunst og se spændende 'KreaAnette' ting. Der er gratis adgang og kaffe og te på kanden. I TorupKunst er der altid et udvalg af: Natur fotokort fra amhansen.dk, plakater og kort fra ordpaavaeggen.dk, Kirstine’s malede sten og egne malerier på væggene. Se også www.torupkunst.dk Galleriet er åbent torsdage kl 19-21. Følgende søndage er der åbent: Søndag den 5. februar (Her er Anette tilstede og laver quilling blomster og stempel kort), Søndag den 12. februar og Søndag den 26. februar (Anette laver quilling blomster og stempel kort med interesserede). De nævnte søndage er der åbent kl 13-16.

Photos from Torupkunst's post
facebook.com

Photos from Torupkunst's post

KreaAnette kommer i TorupKunst. I januar og februar måned udstiller Anette Rasmussen blandt andet smukt og spændende quilling, smykker, kort og citatbilleder i Galleri TorupKunst, Torupvej 29, 8722 Hedensted. Kom og få en snak og prøv at lave quilling sammen med Anette den 8. januar kl 13-16. Anette fortæller: "Jeg bor i Vejle og er "lidt" af en kreativ sjæl. For 4-5 år siden blev jeg "bidt" af quilling. Det er papirstrimler i forskellige farver og bredder, der bliver rullet og limet og sat sammen til små kunstværker. Jeg har lavet en del forskelligt. Måske du har lyst til at komme og prøve kræfter med at lave blomster den 8. januar kl. 13-16 i TorupKunst." Annette Rasmussen har altid lavet kort og der bliver bare ved med at vælte ind med idéer, så nogle gange er det svært at få tid til, at gå på arbejde. Hun laver kort til alle lejligheder. Mange kort er lavet med stempel og hun elsker, at lade sig inspirere af hjemmesider og andre kortglade folk. Anette finder også nogle små citater, vers fra en sang eller andet, som hun er glad for og sætter det på nogle træplader, som evt kan stå på et staffeli. Anette Rasmussen laver også smykker. Ikke i ægte sølv eller guld, men i nikkelfri materialer. Det behøver ikke være dyre materialer for at få et godt resultat. VELKOMMEN i TorupKunst og se spændende 'KreaAnette' ting. Der er gratis adgang og kaffe og te på kanden. I TorupKunst er der altid et udvalg af: Natur fotokort fra amhansen.dk, plakater og kort fra ordpaavaeggen.dk, Kirstine’s malede sten og egne malerier på væggene. Se også www.torupkunst.dk Galleriet er åbent torsdage kl 19-21. Følgende søndage er der åbent: Søndag den 8. januar (Her er Anette tilstede og laver quilling), Søndag den 15. januar, Søndag den 5. februar (Her er Anette tilstede og laver stempel kort), Søndag den 12. februar og Søndag den 26. februar. De nævnte søndage er der åbent kl 13-16.

Photos from Torupkunst's post
facebook.com

Photos from Torupkunst's post

Simoni Glas og Bjarne Lützen udstiller spændende juleting i TorupKunst, Torupvej 29, Hedensted. Det kan nåes endnu. Muligt at finde en lille værtinde ting eller noget til sig selv. Åbent torsdage kl 19-21 Sidste åbnings søndag er: Søndag den 11. december kl 13-16. Brith Simoni med bopæl i Løsning er bioanalytiker og laver glaskunst i sin fritid. Hun har arbejdet med glas siden år 2000 og har eget værksted med glasovn. Brith fortæller: ”Jeg arbejder både med farvet og klar glas, som bliver dekoreret med kobber, bladmetaller og andre materialer. Jeg fremstiller fade, lysestager, vaser, billeder og mange forskellige vinduesophæng. Glasset bliver smukt, når det kommer op, så lyset kan skinne igennem det. Jeg laver også en del figurer, som forestiller dyr, børn, studenter og mange andre ting. Det mest aktuelle lige nu er, at jeg har rigtig mange ting til julepynten. Desuden laver jeg nogle glasfade, hvor der er plads til 4 lys. De er rigtig gode som adventsfade med plads i midten til en dekoration. Fadene kan også bruges med blomsterknopper, der flyder rundt i vand i midten af fadet.” Desuden har Brith Simoni en del bestillingsopgaver, som er personlige produkter med navn, logo og tekst mm. Hun laver også en del glasbilleder – især til bryllupper og barnedåb. Se mere på www.simoniglas.dk VELKOMMEN i TorupKunst. Det vil være muligt at finde en værtinde- advents- eller juleting til sig selv eller andre. Der er gratis adgang og altid kaffe og te på kanden. Se også www.torupkunst.dk og Facebook: torupkunst I Galleriet er også udstillet: Lützen Design - Små charmerende recykling juletræer lavet af Europaller, Natur fotokort fra amhansen.dk, plakater og kort fra ordpaavaeggen.dk, Kirstine’s malede sten og egne malerier på væggene.

Photos from Torupkunst's post
facebook.com

Photos from Torupkunst's post

Simoni Glas og spændende juleting i TorupKunst. Året ud udstiller Brith Simoni glaskunst i Galleri TorupKunst, Torupvej 29, Hedensted. Åbent torsdage kl 19-21 (OBS torsdag den 1. dec er der lukket) Åbent søndag den 4. december og søndag den 11. december kl 13-16. Brith Simoni med bopæl i Løsning er bioanalytiker og laver glaskunst i sin fritid. Hun har arbejdet med glas siden år 2000 og har eget værksted med glasovn. Brith fortæller: ”Jeg arbejder både med farvet og klar glas, som bliver dekoreret med kobber, bladmetaller og andre materialer. Jeg fremstiller fade, lysestager, vaser, billeder og mange forskellige vinduesophæng. Glasset bliver smukt, når det kommer op, så lyset kan skinne igennem det. Jeg laver også en del figurer, som forestiller dyr, børn, studenter og mange andre ting. Det mest aktuelle lige nu er, at jeg har rigtig mange ting til julepynten. Desuden laver jeg nogle glasfade, hvor der er plads til 4 lys. De er rigtig gode som adventsfade med plads i midten til en dekoration. Fadene kan også bruges med blomsterknopper, der flyder rundt i vand i midten af fadet.” Desuden har Brith Simoni en del bestillingsopgaver, som er personlige produkter med navn, logo og tekst mm. Hun laver også en del glasbilleder – især til bryllupper og barnedåb. Se mere på www.simoniglas.dk VELKOMMEN i TorupKunst og se spændende Simoni glas mm. Det vil være muligt at finde en værtinde- advents- eller juleting til sig selv eller andre. Der er gratis adgang og altid kaffe og te på kanden. Se også www.torupkunst.dk og Facebook: torupkunst I Galleriet er også udstillet: Lützen Design - Små charmerende recykling juletræer lavet af Europaller, Natur fotokort fra amhansen.dk, plakater og kort fra ordpaavaeggen.dk, Kirstine’s malede sten og egne malerier på væggene.

Photos from Torupkunst's post
facebook.com

Photos from Torupkunst's post

Simoni Glas og spændende juleting i TorupKunst. Fra den 6. november og året ud udstiller Brith Simoni glaskunst i Galleri TorupKunst, Torupvej 29, Hedensted. Kom og få en snak med hende søndag den 6. november kl 13-16. Brith Simoni med bopæl i Løsning er bioanalytiker og laver glaskunst i sin fritid. Hun har arbejdet med glas siden år 2000 og har eget værksted med glasovn. Brith fortæller: ”Jeg arbejder både med farvet og klar glas, som bliver dekoreret med kobber, bladmetaller og andre materialer. Jeg fremstiller fade, lysestager, vaser, billeder og mange forskellige vinduesophæng. Glasset bliver smukt, når det kommer op, så lyset kan skinne igennem det. Jeg laver også en del figurer, som forestiller dyr, børn, studenter og mange andre ting. Det mest aktuelle lige nu er, at jeg har rigtig mange ting til julepynten. Desuden laver jeg nogle glasfade, hvor der er plads til 4 lys. De er rigtig gode som adventsfade med plads i midten til en dekoration. Fadene kan også bruges med blomsterknopper, der flyder rundt i vand i midten af fadet.” Desuden har Brith Simoni en del bestillingsopgaver, som er personlige produkter med navn, logo og tekst mm. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Hun laver også en del glasbilleder – især til bryllupper og barnedåb. Se mere på www.simoniglas.dk VELKOMMEN i TorupKunst og se spændende Simoni glas mm. Det vil være muligt at finde en advents- eller juleting til sig selv eller andre. Der er gratis adgang og altid kaffe og te på kanden. Se også www.torupkunst.dk og Facebook: torupkunst TorupKunst er åbent torsdage kl 19-21 Desuden er der åbent: Søndag den 6. november (Her er Brith Simoni til stede i Galleriet og klar til en snak om glas). Søndag den 13. november. Søndag den 20. november. Søndag den 4. december og søndag den 11. december. De nævnte søndage er der åbent kl 13-16. I Galleriet er også udstillet: Lützen Design - Små charmerende recykling juletræer lavet af Europaller, Natur fotokort fra amhansen.dk, plakater og kort fra ordpaavaeggen.dk, Kirstine’s malede sten og egne malerier på væggene.

Photos from Torupkunst's post
facebook.com

Photos from Torupkunst's post

'Simoni Glas' og juleting i TorupKunst. Fra den 6. november og året ud udstiller Brith Simoni glaskunst i Galleri TorupKunst, Torupvej 29, Hedensted. Kom og få en snak med hende den 6. november kl 13-16. Brith Simoni med bopæl i Løsning er bioanalytiker og laver glaskunst i sin fritid. Hun har arbejdet med glas siden år 2000 og har eget værksted med glasovn. Brith fortæller: ”Jeg arbejder både med farvet og klar glas, som bliver dekoreret med kobber, bladmetaller og andre materialer. Jeg fremstiller fade, lysestager, vaser, billeder og mange forskellige vinduesophæng. Glasset bliver smukt, når det kommer op, så lyset kan skinne igennem det. Jeg laver også en del figurer, som forestiller dyr, børn, studenter og mange andre ting. Det mest aktuelle lige nu er, at jeg har rigtig mange ting til julepynten. Desuden laver jeg nogle glasfade, hvor der er plads til 4 lys. De er rigtig gode som adventsfade med plads i midten til en dekoration. Fadene kan også bruges med blomsterknopper, der flyder rundt i vand i midten af fadet.” Desuden har Brith Simoni en del bestillingsopgaver, som er personlige produkter med navn, logo og tekst mm. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Hun laver også en del glasbilleder – især til bryllupper og barnedåb. Se mere på www.simoniglas.dk VELKOMMEN i TorupKunst og se spændende Simoni glas mm. Det vil være muligt at finde en advents- eller juleting til sig selv eller andre. Der er gratis adgang og altid kaffe og te på kanden. Se også www.torupkunst.dk og Facebook: torupkunst TorupKunst er åbent torsdage kl 19-21 Desuden er der åbent: Søndag den 6. november (Her er Brith Simoni til stede i Galleriet og klar til en snak om glas). Søndag den 13. november. Søndag den 20. november. Søndag den 4. december og søndag den 11. december. De nævnte søndage er der åbent kl 13-16. I Galleriet er også udstillet: Lützen Design - Små charmerende recykling juletræer lavet af Europaller, Natur fotokort fra amhansen.dk, plakater og kort fra ordpaavaeggen.dk, Kirstine’s malede sten og egne malerider på væggene.

Photos from Torupkunst's post
facebook.com

Torupkunst

KOM og se - Velkommen her😊

Torupkunst
facebook.com

Photos from Torupkunst's post

Kom og se - det er sidste chance at se ’Småt og Råt’ i Galleri TorupKunst, Torupvej 29, 8722 Hedensted. I dag torsdag den 20. okt. kl 19-21 og Søndag den 23. okt. kl. 13-16 er sidste dag, hvor Susanne Dideriksen udstiller kunsthåndværk i beton. Susanne Dideriksen med bopæl i Ø Snede fortæller: ”Der er mange ting, jeg eksperimenterer med, når jeg arbejder med beton. For det første skal man have en form at støbe i. Jeg finder eller frembringer selv alle formene, for hermed at skabe noget unikt. Det kan være i genbrugsbutikker og på loppemarkeder. Typisk er det plastikgenstande, man bruger i husholdningen. Desuden har jeg fundet mange brugbare ting i byggemarkeder. Formens overflade har afgørende betydning for betonens overflade i det færdige resultat. Støber man f.eks. i glas bliver betonens overflade som glas. Desuden kan der laves mønstre og strukturer ved at påføre forskellige ting på formens inderside.” Desuden eksperimenterer Susanne med selve betonblandingen. Der er flere slags cement og mange slags sand, grus og stenmel. Alt sammen noget som giver forskelligt udtryk ligesom farvepulver kan tilføres blandingen. Endelig er der overfladebehandlingen på det færdige resultat. Man kan male, imprægnere, oliere, vokse eller lade stå helt råt....” Susanne afholder kursuser. Hvis man er interesseret kan man skrive sig på en liste - som ligger i TorupKunst. Velkommen og se spændende beton. TorupKunst er åben torsdage kl 19-21 og Søndag den 23. oktober kl 13-16. Se mere på: www.torupkunst.dk Desuden er der i Galleriet et udsnit Naturfoto kort fra amhansen.dk, plakater og kort fra ordpaavaeggen.dk, Kirstine's malede sten og Galleriets egne malerier på væggene.

Photos from Torupkunst's post
facebook.com

Photos from Torupkunst's post

’Småt og Råt’ i Galleri TorupKunst. Fra 4. september til 23. oktober udstiller Susanne Dideriksen kunsthåndværk i beton; ’Småt og Råt’ i Galleri TorupKunst, Torupvej 29, Hedensted. Susanne Dideriksen med bopæl i Ø Snede fortæller: ”Der er mange ting, jeg eksperimenterer med, når jeg arbejder med beton. For det første skal man have en form at støbe i. Jeg finder eller frembringer selv alle formene, for hermed at skabe noget unikt. Det kan være i genbrugsbutikker og på loppemarkeder. Typisk er det plastikgenstande, man bruger i husholdningen. Desuden har jeg fundet mange brugbare ting i byggemarkeder. Formens overflade har afgørende betydning for betonens overflade i det færdige resultat. Støber man f.eks. i glas bliver betonens overflade som glas. Desuden kan der laves mønstre og strukturer ved at påføre forskellige ting på formens inderside.” Desuden eksperimenterer Susanne med selve betonblandingen. Der er flere slags cement og mange slags sand, grus og stenmel. Alt sammen noget som giver forskelligt udtryk ligesom farvepulver kan tilføres blandingen. Endelig er der overfladebehandlingen på det færdige resultat. Man kan male, imprægnere, oliere, vokse eller lade stå helt råt. ”Jeg kan bedst lide det enkle og minimalistiske udtryk og jeg kan lide overraskende miks og miks mellem det rå og det fine. Mit særkende er nok især krukker med låg. Jeg ser udfordringen i at finde passende forme både til krukke og låg og dernæst at finde en knop til låget. En genstand hvis funktion ikke plejer at være knop. F.eks. En knap, en perle, en møtrik eller lign. fra vvs-forretningen. Det er også sjovt at finde et gammelt låg af porcelæn eller metal og så fremstille en krukke som passer til. Jeg føler mig stadig som en novice og har meget at lære endnu. Ideerne myldrer frem. Det handler bare om at få tid. En sidegevinst ved denne hobby, som så mange andre er, at det er afstressende, nemt og billigt og kræver ikke voldsomt meget plads.” Susanne Dideriksen er med i Hedensted kunstnernetværk og har udstillet flere forskellige steder. I TorupKunst udstilles bla krukker, lysholdere til både stearin og olie, skåle, fade, urtepotter, vaser mm. Susanne afholder kursuser. Hvis man er interesseret kan man skrive sig på en liste - som ligger i TorupKunst. Velkommen og se spændende beton. TorupKunst er åben torsdage kl 19-21 og følgende søndage: Søndag den 25. september. Søndag den 16. oktober og Søndag den 23. oktober. De nævnte søndage er der åbent kl 13-16. Se mere på: www.torupkunst.dk Desuden er der i Galleriet et udsnit Naturfoto kort fra amhansen.dk, plakater og kort fra ordpaavaeggen.dk, Kirstine's malede sten og Galleriets egne malerier på væggene.

Photos from Torupkunst's post
facebook.com

Photos from Torupkunst's post

’Småt og Råt’ i Galleri TorupKunst. Fra 4. september til 23. oktober udstiller Susanne Dideriksen kunsthåndværk i beton; ’Småt og Råt’ i Galleri TorupKunst, Torupvej 29, Hedensted. Kom og få en snak med hende den 4. september kl 13-16, hvor hun er tilstede i Galleriet. Susanne Dideriksen med bopæl i Ø Snede fortæller: ”Der er mange ting, jeg eksperimenterer med, når jeg arbejder med beton. For det første skal man have en form at støbe i. Jeg finder eller frembringer selv alle formene, for hermed at skabe noget unikt. Det kan være i genbrugsbutikker og på loppemarkeder. Typisk er det plastikgenstande, man bruger i husholdningen. Desuden har jeg fundet mange brugbare ting i byggemarkeder. Formens overflade har afgørende betydning for betonens overflade i det færdige resultat. Støber man f.eks. i glas bliver betonens overflade som glas. Desuden kan der laves mønstre og strukturer ved at påføre forskellige ting på formens inderside.” Desuden eksperimenterer Susanne med selve betonblandingen. Der er flere slags cement og mange slags sand, grus og stenmel. Alt sammen noget som giver forskelligt udtryk ligesom farvepulver kan tilføres blandingen. Endelig er der overfladebehandlingen på det færdige resultat. Man kan male, imprægnere, oliere, vokse eller lade stå helt råt. ”Jeg kan bedst lide det enkle og minimalistiske udtryk og jeg kan lide overraskende miks og miks mellem det rå og det fine. Mit særkende er nok især krukker med låg. Jeg ser udfordringen i at finde passende forme både til krukke og låg og dernæst at finde en knop til låget. En genstand hvis funktion ikke plejer at være knop. F.eks. En knap, en perle, en møtrik eller lign. fra vvs-forretningen. Det er også sjovt at finde et gammelt låg af porcelæn eller metal og så fremstille en krukke som passer til. Jeg føler mig stadig som en novice og har meget at lære endnu. Ideerne myldrer frem. Det handler bare om at få tid. En sidegevinst ved denne hobby, som så mange andre er, at det er afstressende, nemt og billigt og kræver ikke voldsomt meget plads.” Susanne Dideriksen er med i Hedensted kunstnernetværk og har udstillet flere forskellige steder. I TorupKunst udstilles bla krukker, lysholdere til både stearin og olie, skåle, fade, urtepotter, vaser mm.. Velkommen og se spændende beton. TorupKunst er åben torsdage kl 19-21 og følgende søndage: Søndag den 4. september (her er Susanne Dideriksen klar til en snak om beton) Søndag den 18. september. Søndag den 25. september. Søndag den 16. oktober og Søndag den 23. oktober. De nævnte søndage er der åbent kl 13-16. Se mere på: www.torupkunst.dk Desuden er der i Galleriet et udsnit Naturfoto kort fra amhansen.dk, plakater og kort fra ordpaavaeggen.dk, malede sten og Galleriets egne malerier på væggene.

Photos from Torupkunst's post
facebook.com

Quiz