Top Local Places

Profil Optik Haderslev

Bispegade 6, Haderslev, Denmark
Shopping/retail

Description

ad

Profil Optik er en landsdækkende optiker-kæde, hvor fagligheden er i højsædet. Vi prioriterer høj kvalitet og grundighed, uanset om du køber briller, kontaktlinser eller solbriller og hjælper dig med at passe godt på dit syn. Velkommen hos os.

96 % af vores kunder er meget tilfredse med den oplevelse de har fået i forbindelse med deres køb. Det er et ansvar og en tillidserklæring, som vi gør vores yderste for fortsat at leve op til – og selvom vores kunder er tilfredse, kan vi altid gøre det lidt bedre. Så gode tilbagemeldinger har naturligvis kun motiveret os til at gøre det endnu bedre.

Find din nærmeste Profil Optik her:
www.profiloptik.dk

Abonnement: Du har mulighed for at købe dit drømmestel eller dine solbriller på abonnement og fordele udgiften over 12 eller 24 måneder, helt uden ekstra omkostninger. (0,- i rente, 0,- i gebyr og 0,- udbetaling.)

Alle, der arbejder ved skærm, har ret til regelmæssigt at blive synstestet med henblik på skærmbriller. Profil Optiks optikere er klar til at rådgive og vejlede i brug af skærmbriller.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

:) Her kan du møde Helene. :) Hun er udlært optiker/kontaktlinseoptiker i 2011. Hun har været ansat her i butikken i 3 år. Der kommer kunder fra nær og fjern og for at få lavet skydebriller hos hende. Helene har selv erfaring som skytte fra tidligere, både som riffel- og pistol skytte. Smid et LIKE for Helene

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Profil Optik Haderslev's post

Vi ønsker alle vores skønne kunder og følgere en dejlig efterårsferie :) Nu er det efterår og solen står lavt - så husk at bruge solbriller 8-) #efterårsferie #solbriller #profiloptik #bollerogvarmkakao #hygge

Photos from Profil Optik Haderslev's post
facebook.com

Timeline Photos

;) Her kan du møde Joan. ;) Hun er udlært optiker/kontaktlinseoptiker her i butikken og har lige fejret 10 års jubilæum. Joan er en rigtig værksteds-nørd, som elsker at arbejde med de små detaljer – her er hun ved at ligge farve i en not. Her i huset har vi valgt, at vi stadig sliber en del af vores briller selv, så hun har rig mulighed for, at få brugt sin sans for fine detaljer. Smid et LIKE for vores værksteds-trold (y) :)

Timeline Photos
facebook.com

Lars Lomholt - Triatlet

Vi ønsker Lars Lomholt tillykke med gennemførelsen af: Ironman World Championship, Kailua Kona, Hawaii, 8. oktober 2016 Stort tillykke med den flotte tid, Lars.

Lars Lomholt - Triatlet
facebook.com

Timeline Photos

Vi kører kampagne! #Støtbrysterne MVH Team Haderslev

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

😎Her kan du møde Susanne.😎 Hun er butikschef. Hun styrer os med hård men retfærdig hånd 😜. Inden Susanne kom her til butikken, har hun arbejdet mange år som optikerassistent i Profil Optik i Give. Hun har efterhånden været tilknyttet butikken her i 5 år. Susanne er desuden den af os, som ved allermest om vores Oakley sportsbriller. Smid et LIKE for vores Butikschef Susanne 👍🏼

Timeline Photos
facebook.com

“Er det bare mig, eller ser jeg ikke ret klog ud med disse briller?”

Sara og Maria fra Woman har testet Profil Optiks nye Lifestyle Abonnement - læs deres oplevelser med mange forskellige briller her. #profiloptik #lifestyleabonnement #abonnementpåbriller

facebook.com

Du har vel heller ikke kun ét par sko?

Har du set, at du kan få (flere) briller på abonnement, hvor du kun betaler 25% af brillens samlede pris og derefter et fast lavt beløb pr. måned? Uanset hvor mange briller, du vælger? Med vores Lifestyle Abonnement får du desuden 90 dages ombytningsret, gratis synsprøve, uheldsgaranti, styrkegaranti, gratis briller til egne børn under 10 år, plejemidler og udskiftning af sliddele. Ganske enkelt markedets bedste kundeservice. Og ja, du sparer penge - hvor mange regner vi gerne ud for dig, når du viser os, hvilke briller, du ønsker at gå hjem med. Vi har alle prisklasser fra både danske og internationale mærkevarer. Kig ind til os. Vi glæder os til at se dig og til at vise dig alle de flotte briller.

Du har vel heller ikke kun ét par sko?
facebook.com

Lyst til at have flere briller - på abonnement?

Har du set, at du kan få (flere) briller på abonnement, hvor du kun betaler 25% af brillens samlede pris og derefter et fast lavt beløb pr. måned? Uanset hvor mange briller, du vælger? Med vores Lifestyle Abonnement får du desuden 90 dages ombytningsret, gratis synsprøve, uheldsgaranti, styrkegaranti, gratis briller til egne børn under 10 år, plejemidler og udskiftning af sliddele. Ganske enkelt markedets bedste kundeservice. Og ja, du sparer penge - hvor mange regner vi gerne ud for dig, når du viser os, hvilke briller, du ønsker at gå hjem med. Vi har alle prisklasser fra både danske og internationale mærkevarer. Kig ind til os. Vi glæder os til at se dig. Læs mere om Lifestyle Abonnement og dine fordel med Profil Optik her: https://www.profiloptik.dk/lifestyle-abonnement

Lyst til at have flere briller - på abonnement?
facebook.com

Hvor langt kan det menneskelige øje se?

Vidste du, at man i gamle dage brugte stjernerne til at teste synet? Hvis du ikke vil nøjes med at se på stjerner, så husk, at det er gratis at få en synstest hos os. Du kan booke direkte på vores hjemmeside: https://www.profiloptik.dk/bestil-tid-til-synstest

facebook.com

Har du set, at du kan få (flere) briller på abonnement, hvor du kun betaler 25% af brillens samlede pris og derefter et fast lavt beløb pr. måned? Uanset hvor mange briller, du vælger? Med vores Lifestyle Abonnement får du desuden 90 dages ombytningsret, gratis synsprøve, uheldsgaranti, styrkegaranti, gratis briller til egne børn under 10 år, plejemidler og udskiftning af sliddele. Ganske enkelt markedets bedste kundeservice. Og ja, du sparer penge - hvor mange regner vi gerne ud for dig, når du viser os, hvilke briller, du ønsker at gå hjem med. Vi har alle prisklasser fra både danske og internationale mærkevarer. Kig ind til os. Vi glæder os til at se dig. Mere om Lifestyle Abonnement på vores hjemmeside: https://www.profiloptik.dk/lifestyle-abonnement

Har du set, at du kan få (flere) briller på abonnement, hvor du kun betaler 25% af brillens samlede pris og derefter et fast lavt beløb pr. måned? Uanset hvor mange briller, du vælger? 

Med vores Lifestyle Abonnement får du desuden 90 dages ombytningsret, gratis synsprøve, uheldsgaranti, styrkegaranti, gratis briller til egne børn under 10 år, plejemidler og udskiftning af sliddele. Ganske enkelt markedets bedste kundeservice. 

Og ja, du sparer penge - hvor mange regner vi gerne ud for dig, når du viser os, hvilke briller, du ønsker at gå hjem med. Vi har alle prisklasser fra både danske og internationale mærkevarer.

Kig ind til os. Vi glæder os til at se dig.

Mere om Lifestyle Abonnement på vores hjemmeside:
https://www.profiloptik.dk/lifestyle-abonnement
facebook.com

Timeline Photos

---------- HUSK NU... ---------- Hanne og Joan gør opmærksom på, at vi fortsætter kampagnen med 50% på brilleglas ved køb af komplet brille. Tilbuddet slutter på lørdag (3/9-16). Fredag har vi åbent til 22:00 i forbindelse med Markedsdage.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz