Top Local Places

Klinik for fodterapi - Louise Barth

Knoldager 9, Greve Strand, Denmark
Hospital/clinic

Description

ad

Klinikken er beliggende lige over for Greve Idræts Center og ejes af Louise Barth Jeg er uddannet statsautoriseret fodterapeut fra fodterapeutskolen i København.
Jeg brænder meget for fodterapi, hvilket har ledt til, at jeg har fået topkarakterer på studiet. Jeg garanterer derfor en yderst professionel og dygtig behandling samt en god patientkontakt.

På klinikken udføres alle former for fodterapi, heriblandt beskæring af hård hud, indlæg, behandling af ligtorne og bøjebehandling af nedgroede negle. Med fokus på diabetes (sukkersyge), leddegigt, nedgroede negle og arvæv fra radiumbehandling af fodvorter.

Klinikken er en nyetableret klinik i Greve, beliggende overfor Greve Idræts Center.
Der er gjort meget ud af, at forkæle patienterne med mulighed for Nespresso kaffe og Kusmi te samt blade og magaziner i venteværelset.
Selve klinikken er en hyggelig med udsigt til en lille sti og natur.
Klinkken yder også handicapvenlig adgang.

Lyster det kan jeg også tilbyde ekstra fodbehandling i form af peeling, fodmaske, paraffinbad og lign.

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du bl.a. få tilskud til fodbehandling og indlæg.
Regningen til Sygeforsikringen Danmark overføres helt automatisk.

Betaling foregår kontant eller på Dankort.  

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker om at booke en tid, er du velkommen til at kontakte mig via min hjemmeside www.louisebarth.dk, hvor du også kan booke online.


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Godt nytår. Min hjemmeside og online booking er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket. Ønsker du en tid til fodbehandling, ændre en tid eller har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på mail louise@barth.dk eller på telefon 29 26 64 41.

facebook.com

Cafemøde om diabetes

Cafemøde om diabetes
facebook.com

Herlev og Gentofte Hospital

Har du psoriasis eller kender du nogen der har og som kunne have gavn af dette café møde? Så møde op og få en snak med kompetente medarbejdere ;)

Herlev og Gentofte Hospital
facebook.com

5 tegn på, at du bør opsøge en fodterapeut

facebook.com

Danske Fodterapeuter

facebook.com

Fem små øvelser giver dig stærke og smidige fødder

facebook.com

Jeg holder sommerferie lukket fra mandag d. 11. juli til og med søndag d. 31. juli 2016. God sommer :D

facebook.com

Louise Barth - Klinik for fodterapi

Overvejer du at bestille tid til en fodbehandling inden sommeren for alvor bliver skudt i gang? Så vil jeg bede dig om at gøre det i god tid, da jeg har ret travlt i øjeblikket - der kan være op til to ugers ventetid. Husk at du både kan bestille tid online på: www.louisebarth.dk eller ringe på 29 266 441.

facebook.com

Har du oplevet at have en ligtorn? Hvis JA, så vil jeg komme med nogle gode råd til, hvad du selv kan gøre for at blive den kvit samt hvad du ikke skal gøre. En ligtorn er hård hud presset sammen i en kegleform, som ligesom en torn borer sig ind i underhuden og skyldes stort tryk på et meget lille område - det kan være mellem to tæer, som sidder tæt og gnider op ad hinanden. Du kan endda have en eller flere ligtorne under forfoden. Aflast området evt. med et skumgummirør, der er klippet til, så det passer mellem tæerne, alternativt et tilsvarende rør i silicone. Hvis ligtornen er ovenpå tæerne, kan det skyldes at tåkappen, dvs. højden på skoen ikke er tilstrækkeligt - find nogle andre sko med mere plads og ligtornen vil forsvinde igen. "Jeg kan da bare bruge ligtorneplaster" ; vil du nok mene. Nej, det er ikke hensigtsmæssigt, da du ikke kan styre hvor det hudopløsende middel rammer og derved kan det skade den raske hud rundt om ligtornen. Endvidere kan ligtorneplastret glide rundt på foden under gang og lave endnu mere ravage. Desuden vil det gøre det svært at beskære den hårde hud og dermed fjerne ligtornen, da huden er helt opløst og kan beskrives som tyggegummi under skoen en varm sommerdag. Derfor - gå til fodterapeut! Du behøver ikke at have problemer med fødderne for at gøre noget godt for dem.

facebook.com

Danske Fodterapeuter

Danske Fodterapeuter
facebook.com

Danske Fodterapeuter

Danske Fodterapeuter
facebook.com

Danske Fodterapeuter

Danske Fodterapeuter
facebook.com

Quiz