Top Local Places

Fodterapeut Heidi Lydestad-Hansen - Greve Midtby

Skoleholmen 19-21, st, Greve Strand, Denmark
Beauty, Cosmetic & Personal Care

Description

ad

Fødder skal ikke være ømme - Din fodterapeut kan hjælpe dig ring på 32 19 26 70. Velkommen til Greves top-moderne fodklinik. Klinikken er beliggende på Skoleholmen 19, centralt placeret i forhold til både offentlig transport og parkeringsmuligheder.

Mange mennesker har aldrig besøgt en fodterapeut. Nogle vil aldrig få brug for det, mens andre kunne få god gavn af at få det gjort.

Problemet med fødder er, at det er en tabu-belagt kropsdel. Mange skammer sig over deres fødder og gemmer dem væk - vinter og sommer. Samtidig er fødderne en kropsdel, som vedvarende skal tåle meget store belastninger, og de skal kunne gøre det hele livet. Gener og måske endog smerter i fødderne virker meget begrænsende i dagligdagen, og det kræver pleje at holde fødderne i god form gennem hele livet. Fodterapeuten er for dine fødder, hvad tandlægen er for dine tænder.

Selv en minimal skævhed i en fod - måske forårsaget af noget så simpelt som en ligtorn - kan forårsage skævheder i knæene, hoften og ryggen. Ja, selv hovedpine kan være resultatet af selv et simpelt fodproblem, som en fodterapeut ville kunne behandle på mindre end 30 minutter. Vi har en tendens til at undervurdere fodproblemer, men husk:

Fødder skal ikke være ømme!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Så får vi snart nye vare hjem.

facebook.com

Julelukket fra den 23. December til og med 1. Januar.

facebook.com

ALLPRESAN® 7, EKSTRA, 125 ML Pris 128 kr. Virker svampehæmmende og gør samtidig huden modstandsdygtig. Kan også anvendes i mellemrummet mellem tæerne. En komplementær behandling i forbindelse med fodsvamp. Anvendes evt. i kombination med Allpresan negletinktur. ALLPRESAN® , NEGLETINKTUR, 50 ML Pris 100 kr, Super effektiv svampedræbende tinktur der har hjulpet mange brugere af med neglesvamp. Styrker, plejer og stabiliserer neglen og afhjælper de mikrobielle og fysiologiske tilstande således, at miljøet er ugunstigt for neglesvamp. Anvendes 2 gange dagligt. Negletinktur indeholder bl.a. avocado olie som plejer neglen, så neglen bliver mere modstandsdygtig. Gule negle bliver rigtig pæne af negletinktur. Indholder bl.a Avocado olie, panthenol og clotrimazol.

facebook.com

Nyhed lav dit eget gavekort - modtag og betal det elektronisk. Gå ind her: https://fodterapi.nu/gavekort/

facebook.com

Grundet juletravlhed i klinikken er alle tider booket, indtil den 3. Januar 2018 - det er dog muligt at blive skrevet op til et afbud 🎄

facebook.com

facebook.com

Her er gaven, der ikke skal byttes. Glæd én, du holder af, med et gavekort til f.eks. en fodbehandling 395,- eller en luksus fodbehandling 510,-. Gavekort kan udstedes elektronisk – dvs. via e-mail.

facebook.com

Nyhed

facebook.com

facebook.com

Nyheder fra Gaitline pris 2.299 kr tages hjem på bestilling.

facebook.com

Quiz