Top Local Places

home Vangede

Mosegårdsvej 1, Gentofte, Denmark
Real estate

Description

ad

Like home Vangede og bliv dermed ven af huset. Hos os kan du få masser af inspiration til både dit køb og salg.  Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler.

Vores værdier er kompetence, værdiskabende, ordentlig, tilgængelighed og engagement, når vi skal bringe den enkelte familie sikkert fra hjem til hjem.

Derfor er vores mission: Vi giver dig en god og tryg ejendomshandel i samspil med landets stærkeste finansielle bagland.
Firmabeskrivelse
Velkommen til home Gentoftes og home Vangedes officielle side på Facebook. Her får du nyt om det lokale boligmarked - og stort og småt fra dagligdagen i vores forretninger. Har du spørgsmål, så send os en besked, slå det op eller ring til os.

En af vores værdier i home er netop at være tilgængelig. Vi kan kontaktes på home Facebook i forretningens åbningstid i hverdagene, og vi svarer hurtigst muligt og inden for 24 timer.

http://home.dk/vangede

Læs mere om home-kæden her: http://home.dk/om-home/fakta-om-home

home Gentofte og home Vangede ejes af Henrik Bengtson og Jes Frydendall.

Vi har 5 butikker: Svanemøllen, Ndr. Frihavnsgade, Hellerup, Gentofte og Vangede, som har et stærkt internt samarbejde når det gælder dit boligsalg og boligkøb.

CONTACT

Quiz