Top Local Places

Kostportalen.dk

Lundebjergvej 1, Frederikssund, Denmark
Food/grocery

Description

ad

Danmarks nye forhandler af glutenfri, lowcarb, proteinrig og kosttilskud. Vi har et stort udvalg og hurtig levering. Din vej til en sundere kost!  Inden længe lanceres Danmarks nye online forhandler af sunde og nærende fødevarer. Her vil du kunne finde et bredt udvalg indenfor glutenfri, lowcarb, proteinrig og kosttilskud.
Vi er et lille engageret team, som er stærkt fokuseret på at leve sundt, og denne passion vil vi gerne dele med dig. Derfor tilbyder vi dig muligheden for at få nogle af de bedste produkter, der er byde på - direkte til din hoveddør!
Nemt og billigt!

Bag om Kostportalen.dk
Kostportalen er et danskejet firma, som importerer og forhandler et stort udvalg indenfor fødevarer-kategorierne:

Glutenfri
Lowcarb
Proteinrig
Kosttilskud

Vi er konstant på jagt efter nye varer til vores sortiment, dog uden at gå på kompromis med de høje krav til de varer, som vi forhandler på vores shop. Det er din sikkerhed for, at det som vi forhandler, er godkendt af Fødevarestyrelsen, og derfor i overensstemmelse med de strikse regler omkring varernes indhold.

Vores koncept
Vores koncept er såre simpelt. Vi vil tilbyde de bedste produkter på markedet, til den absolut billigste pris. Det gør vi ved at spare alle mellemledene væk, og købe direkte fra producenterne. Alt sammen for at du kan spise sundere - uden at blive ruineret!

Kostportalen.dk er stadig i sin spæde start, og derfor er det kun selve webshoppen som er online - på sigt er det dog meningen, at vi vil udvide med en masse spændende initiativer.

CONTACT

Quiz