Top Local Places

Genbrugsbutikken FKC

Barfredsvej 26, Frederikshavn, Denmark
Shopping/retail

Description

ad

Genbrugsbutikken i FKC findes i kirkebygningen. Formålet er, at der gennem salg af genbrugsartikler kan yde støtte til socialt arbejde i Frederikshavn.  Genbrugsbutikken i FKC er stedet, hvor mange mennesker, som ikke har ret meget, kan få ting for lidt penge, og på denne måde kan genbrugsbutikken være med til at velsigne mennesker.

En anden vigtig funktion, som Genbrugsbutikken i FKC har, er at tage imod mennesker, der kommer og har brug for at tale. Mange kunder vender også tilbage, fordi de finder en særlig atmosfære i butikken.

Medarbejderne ledes af et lederpar og de sørger i fællesskab for, at standarden i butikken er høj. Ud over socialt arbejde i byen, yder Genbrugsbutikken i FKC også støtte til Polen.

Der er altid brug for ekstra hænder i genbrugsbutikken. I åbningstiden er der brug for mindst to medarbejdere. En til at betjene kassen og en til at pakke ud i baglokalet.

Enhver er velkommen til at rette henvendelse, hvis man ønsker at være medarbejder i butikken. Medarbejdere forventes at være loyale overfor visionen, der ligger bag Genbrugsbutikken i FKC.

Quiz