Top Local Places

Frydenlund

Alhambravej 6, Frederiksberg, Denmark
Publisher

Description

ad

Uafhængigt bogforlag, der udgiver fagbøger inden for emnerne psykologi, pædagogik, sundhed, arbejdsliv, ungdomsuddannelserne, debat og kommunikation. Frydenlund er et uafhængigt bogforlag, der udgiver fagbøger. Vores emner spænder vidt, men fokus har vi især på psykologi, pædagogik, ungdomsuddannelserne, debat, historie og rejselitteratur.
Forlaget består også af Frydenlunds Bogklub samt datterforlagene Frydenlund Academic (fagfællebedømt akademisk litteratur), Alhambra (skønlitteratur) og Nyt DPIF (true crime-fagbøger).

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hvilke følelser opstår der, når man får en hjerneskade? Og hos din ægtefælle? Hvordan kommer I gennem kriser og livsforandringer? Elsebeth og Simon Fønsbo fortæller i HOVEDBRUD om de første fem år efter Simons hjerneskade. Hvad den betød, og hvad den gjorde. Ved dem hver især. Ved dem som par og som familie. Deres historie suppleres af adjunkt Chalotte Glintborgs perspektiv. Bogen udkommer i dag. — Products shown: Hovedbrud – hjerneskade fra tre perspektiver.

facebook.com

Vil du være vores nye universitetspraktikant? Eller kender du en oplagt kandidat? Så skynd dig at dele dette opslag om at blive praktikant hos os til efteråret. Personen vil få et godt indblik i forlagsbrachen, få lov at prøve kræfter med både redaktion, salg, pressearbejdet og meget. Samt blive del af et forlagsteam på ca. 19 mennesker, der brænder for at lave lækre bøger med fagligheden i orden – og som også er gode kollegaer (når vi selv skal sige det). Ansøgningsfrist er 17. maj. https://www.frydenlund.dk/om-forlaget/job-hos-frydenlund.aspx

facebook.com

Wow! Siden 2005 solgt i mere end 10.000 eksemplarer og nu fuldstændig opdateret til 2017-læreplanen i matematik. I dag udkommer MATEMA10K FOR HF, C-NIVEAU i 3. udgave. — Products shown: Matema10k. Matematik for hf, C-niveau (3. udgave).

facebook.com

Overvejer du stadig destinationer til sommerferien? Så lad os byde ind med en #øferie: #Havana på smukke og eksotiske Cuba. Eller hold det dansk med vores to største sydhavsøer #Lolland og #Falster. Vi har netop fået de nye guidebøger ind ad døren. #111steder #111stederiHavana #111stederpålollandfalster #friskfratryk #111orte #111places

facebook.com

Har du nogensinde hørt om aktionsforskning? Det er en metode, der kombinerer innovativ tækning, forskningens teori og resultater med de varme hænder ude i praksis. I dag udkommer MED HJERNE OG HJERTE, en 'how to'-guide der hjælper jer med at komme i gang og fuldføre aktionsforskningsprojekter. God fornøjelse. — Products shown: Med hjerne og hjerte.

facebook.com

TAKT OG TONE TIL TIDEN af Jytte Hilden og Pia Fris Laneth er netop kommet fra tryk og bliver nu pakket og sendt afsted til anmelderne. Glæd jer til at læse den! Den udkommer den 24. april. #taktogtonetiltiden #friskfratryk #taktogtone #jyttehilden #piafrislaneth

facebook.com

Dagens kronik i Politiken er skrevet af Kirsten Holm-Petersen. Hun mener, at kommunernes sagsbehandlere skal have lov til at ytre sig i personsager. I stedet for at bruge deres tavshedspligt som en undskyldning. Et spændende og nuanceret emne, som Kirsten også berører i sin bog DEAN - ANBRINGELSER, SYSTEMER OG EN GANSKE SÆRLIG FAMILIE.

facebook.com

Glædelig autismedag – vi gratulerer med en håndfuld fantastiske citater fra ASPIENS HEMMELIGE BOG OM USKREVNE SOCIALE REGLER. — Products shown: Aspiens hemmelige bog om uskrevne sociale regler.

facebook.com

'Fokus giver frihed' var udgangspunkt for en superinteressant snak om at prioritere sin tid og sine opgaver i en verden fuld af forstyrrelser. Vi havde to af de medvirkende, Christian Jensen (Politiken) og Jeanette Fangel Løgstrup (Danske Bank) i Go' Morgen Danmarks studie sammen med forfatter Pernille Garde Abildgaard. Lige til at blive klogere og gladere af – hvis man ellers tør tage sine vaner og arbejdsmetoder op til overvejelse ...

facebook.com

Hvordan sikrer vi selv- og medbestemmelsesret i arbejdet med mennesker med nedsat psykisk funktionsevne? Og så der tages udgangspunkt i borgernes egne ønsker og behov? Det viser bogen VISUELLE OG DIGITALE METODER – PÅ DET SOCIALE OMRÅDE. Den udkommer i dag. — Products shown: Visuelle og digitale metoder – på det sociale område.

facebook.com

facebook.com

Hvordan holder du fokus i en verden fuld af forstyrrelser? 15 topchefer og kunstnere giver deres bud på, hvordan de prioriterer og fokuserer i en travl arbejdsdag. Læs deres anbefalinger i FOKUS GIVER FRIHED, der udkommer i dag. — Products shown: Fokus giver frihed.

facebook.com

Quiz

NEAR Frydenlund