Top Local Places

Skovdagpleje.dk

, Faaborg, Denmark
Small business

Description

ad

Skal dit barn ha' en hverdag med oplevelser i naturen, med sang, musik, leg og kram? Så er det os du har brug for - en privat skovdagpleje. Vi er to glade og erfarne dagplejere under samme tag i trygge og naturskønne omgivelser.
Da vi stod og skulle have passet vores små poder, synes vi der manglede et sted med højt til loftet, udeliv og nærvær.
Det blev så starten på skovdagplejen. En dagpleje hvor vi lægger vægt på det motoriske, musik og naturen. En dagpleje med 2 voksne til max 8 børn og en masse grin og sjov. Vi har vores egen skov hvor vi kan følge årstiderne og lære om dyrene i de danske skove. Det giver sunde røde kinder med alt den friske luft.
Lidt om os:
Jeg hedder Heidi (1971). Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet med børn både på Svendborg, Odense og på Skejby sygehus.
Jeg har 3 børn Matilde (2001), Bertram (2003) og Sigurd (2006).
Jeg købte huset på skelbanke i 2001 og vi nyder al vores plads - både ude og inde, alle dyrene og den friske luft.

Jeg hedder Mulle (1974). Jeg er uddannet maler. Jeg har arbejdet som handicapmedhjælper på en døgninstitution i Odense. Jeg er gift med Jakob, som er bådebygger. Sammen har vi Iben (2006) og signe (2008). Jeg bor Nyborvej 72 5600 faaborg.
Begge vores hjem er godkendt til dagpleje og ikkeryger hjem. Man kan aflevere begge steder. Vi har åben når i har brug for det…!
Ring til os og hør nærmere eller kom gerne og besøg os!
Heidi og Mulle 62681915   30501611

CONTACT

Quiz