Top Local Places

Tinsoldaten - Gråsten

Nygade 8A, Gråsten, Denmark
Restaurant/cafe

Description

ad

Lille hyggelig øl- og vinstue i centrum af Gråsten.  Øl og vinstue

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Skal du til Kandis i Kliplev på søndag? Tinsoldaten arrangerer bus, der kører til Kliplev på søndag kl. 20 fra Tinsoldaten og retur igen kl. 23.30. Pris for begge veje er kr. 100,00. Hertil kommer indgang til teltet på kr. 100,00. Tilmelding og betaling sker på Tinsoldaten inden søndag middag. Bemærk at der er begrænset antal pladser. Del gerne!!!

facebook.com

Bartendere med ben i næsen. - Annonce - Jobnet

Vi glæder os til at høre fra jer.

facebook.com

Photos from Tinsoldaten - Gråsten's post

Så kører festen. Ulle & drengene spiller i teltet og drengene fra GB passer ølvognen.

Photos from Tinsoldaten - Gråsten's post
facebook.com

Så er der kun 5 timer til vi fyrer den fedeste fest af på torvet i Gråsten, som kick-off til oldtimer 2016. Ulle og band er jo garanti for god musik og underholdning. Gråsten Boldklub åbner så småt for ølvognen kl. 16, så kom i god tid, for der bliver rift om pladserne. Der kan selv selvfølgelig også købes ringriderpølser ved teltet. Vel mødt.

facebook.com

Så er der kun en uge til Oldtimerløbet i Gråsten. Husk at Ulle & Band spiller i teltet på torvet fredag aften d. 27. maj kl. 20. Vel mødt til en hyggelig aften og opstart på Oldtimerløbet 2016. DEL DEL DEL!!!

facebook.com

Lørdag har vi selvfølgelig også gang i ølvognen sammen med Gråsten Boldklub. Den røde og hvide sælger ringriderpølser og torvet i Gråsten emmer af Harley og oldtimerstemning. DEL DEL DEL!!!

facebook.com

Husk at Tinsoldaten og Gråsten Boldklub igen i år er klar på torvet med dejlige kolde fadøl og live musik, når vi fredag d. 27. maj så småt tager hul på årets første store fest i Gråsten, nemlig Oldtimerløbet 2016. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at købe en lækker ringriderpølse ved den røde og den hvide. DEL DEL DEL !!!

facebook.com

Festen kører og flyvfartsferien er lige om hjørnet. Vel mødt på Tinsoldaten.

facebook.com

En fantastisk privat fest i dag. Tak til mine dejlige piger for godt teamwork. I ved hvem I er. 😘

facebook.com

Vi mindes Prince i morgen aften og spiller en masse af hans dejlige musik.

facebook.com

Påsken er ovre, så vi skal have ryddet lageret af påskebryg. Så fra i dag sælger vi ud af påskebryg til kr. 10,00. Vel mødt.

facebook.com

Det er spændende i finalen. 2 mand har samme antal point, så de skal nu spille 1 runde om hvem der vinder.

facebook.com

Quiz