Top Local Places

Esbjerg Tennis Klub

Idrættens Hus, Gl. Vardevej 62, Esbjerg, Denmark
Sports Club

Description

ad

ETK - et rart sted at være Esbjerg Tennis Klub - ETK - er stiftet i 1888 og dermed en af de ældste klubber i landet. Med omkring 500 medlemmer udendørs er klubben samtidig blandt de største i Jylland.

ETKs baner ligger dels i Sport & Event Park Esbjerg på Gl. Vardevej - i hyggelige omgivelser tæt på Svømmestadion Danmark og omsluttet af Nørreskoven - og dels i Veldtofte Idrætspark i den østlige del af Esbjerg. På Gl. Vardevej har medlemmerne otte grusbaner at udfolde sig på, og i Veldtofte findes yderligere ni grusbaner. Udendørs råder ETK altså over ialt 17 røde grusbaner, og på begge anlæg har medlemmerne udmærkede omklædningsforhold samt opholdsfaciliteter. Indendørs har ETK to indendørsbaner (taraflex) i Tennishallen i Sport & Event Park Esbjerg på Gl. Vardevej.

Velkommen til Esbjerg Tennis Klub.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

GRILL-ARRANGEMENT 9. SEPTEMBER 2017 Som afslutning på klubmesterskaberme og udendørssæsonen inviteres alle klubbens medlemmer til grill-arrangement den 9. september. Læs mere på hjemmesiden! Vi glæder os til at se jer til en hyggelig dag!

facebook.com

HUSK DET NU!! Tilmeldingsfristen er den 18. august! Alle klubbens medlemmer kan deltage, så der er ingen undskyldninger :)

facebook.com

BANERNE PÅ GL. VARDEVEJ ER LUKKET I DAG PGA. REGN!

facebook.com

HUSK TILMELDING TIL KLUBMESTERSKABERNE!

facebook.com

TILMELDING TIL KLUBMESTERSKABER 2017 Så er det snart tid til vi skal afholde årets klubmesterskaber i ETK. Klubmesterskaberne er for alle klubbens medlemmer. Læs mere på hjemmesiden omkring tilmelding mv.

facebook.com

JYSK JUNIORTENNISTOUR & HØRNING OPEN I HTK Hørning tennisklub inviterer til turneringstennis i weekenden i uge 32. Se mere på hjemmesiden.

facebook.com

Banerne på Gl. Vardevej er desværre lukket idag d. 29. juni og fredag 30. juni pga. vand. Det vurderes lørdag om de kan åbne igen!

facebook.com

LESCHLY CUP 2017 I UGE 29 Det er nu muligt og tilmelde sig Leschly Cup, som afvikles i uge 29 i Århus. Turneringen er både for elitespillere såvel som veteraner. Læs mere på hjemmesiden!

facebook.com

Banerne på Gl. Vardevej er desværre lukket pga. vand fra i dag d. 9. juni og frem til lørdag eftermiddag d. 10. juni.

facebook.com

2 JYSKE MESTRE TIL ETK! Rasmus er blevet jysk mester i U12 drengesingle og Nikolas er blevet jysk mester i Herresingle A. Begge vandt sikkert. Rasmus vandt med cifrene 6-1, 6-2 og Nikolas vandt 6-1, 6-1. ETK ønsker dem stort tillykke!

facebook.com

HUSK OG KOM I MORGEN OG STØT VORES 1. DAMEHOLD!!

facebook.com

Kom ned og hep pp ETKs 1. Damehold når de spiller en vigtig holdkamp mod Roskilde kl. 12.00!

facebook.com

Quiz

NEAR Esbjerg Tennis Klub